malakas Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Pytanie do wszystkich...Czy wielkość czcionki w postach na forum jest odpowiednia, czy powinna być trochę większa ?Poprzednio czcionka była większa, ale zmieniła się po aktualizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dla mnie OK (1280X1024), ale nie wiem czy jak ktoś ma inną rozdzielczość to nie widzi inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dla mnie też jest ok [1920x1080] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 ja mam 1680 x 1080 i dla mnie czcionka jest OK, ale ja nie noszę okularów ani nic:P Generalnie jakby zmienić o 0,5 wielkość to mogłoby być lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Jest w porządku. A jak ktoś woli większą lub mniejszą, to Ctrl + rolka myszy i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Myślę że niewielka zmiana czcionki - wyszłaby na dobre, aczkolwiek ta mi nie przeszkadza.A propos czcionek - mamy pytanie, otóż spotkałem się w niektórych postach z sytuacją, gdy tekst był zastąpiony ??? albo ¿¿¿ - nie pamiętam dokładnie, w jakich postach - w kilku jednak widziałem tekst zastąpiony w ten sposób - pytanie: co było tego powodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Pewnie piszesz o postach z archiwalnych tematów, to spowodowane jest kodowaniem bazy danych. Do tego to forum wessało inne forum, fuzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 mamy pytanie, otóż spotkałem się w niektórych postach z sytuacją, gdy tekst był zastąpiony ??? albo ¿¿¿@The Emperor jeżeli sobie przypomnisz gdzie to było to proszę o link. Może gdzieś pozostał jeszcze niepoprawiony temat. Fuzja to raczej nie zaszkodziła, ale błędna archiwizacja popsuła dużo tematów zanim została wyłączona. Polskie znaki zostały wówczas zamienione na (?)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Kilka znalazłem:- temat_1- temat_2- temat_3To są faktycznie - dość stare tematy (rok 2010), być może niewarte poprawiania. Gdzieś jeszcze widziałem takie wpisy...dam znać jak sobie przypomnę, w każdym razie - byłem ciekaw: co stało się powodem "poszatkowania tekstu".? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dzięki za linki. To tematy z archiwum. Wycofałem a potem poprawimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Znalazłem jeszcze kilka tematów z których zniknęły polskie znaki: 1, 2, 3, 4. Jeśli znajdę podobne błędy - dam znać.EDIT:Natknąłem się na kolejny z temat w którym polskie znaki zostały usunięte. Tym razem jest to opis do DMX'a oraz pozostałe porady (spoilery) - link. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 1366x768 Oczy mam jeszcze sprawne i widzę jak trzeba. Mimo wszystko również uważam że niewielkie zwiększenie czcionki nie byłoby czymś strasznym. Choć musu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi