LVutner Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Cześć czy ktoś ma na dysku Mobile Charge pod wersje 1.0004 i mógłby zuploadować bo linki popadały. Byłbym wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Link jest dobry na 100%, sprawdzałem chwilę temu i nie miałem problemów z pobieraniem, rzecz w tym, że trzeba wiedzieć jak pobierać z tej strony pliki, jest to proces wieloetapowy. [*]w nowym oknie/karcie otwieram wyróżniony pogrubieniem wpis Просмотреть рекламу. [*]pojawia się nowa strona z szeregiem wpisów, wybieram dowolny - ja skorzystałem z Полная база таунхаусов Подмосковья. [*]wchodzę w w/w link - pojawia się zegar odmierzający czas 30 sek. [*]gdy odliczanie się zatrzyma - klikam na samej górze wpis нажмите сюда. [*]przepisuję wygenerowany kod do okna [*]tym samym przechodzę do kolejnej strony: link i klikam cкачать. [*]The EndWygenerowane wpisy, które podałem przykładowo często są różne (losowe) i dostępne dla określonej sesji pobierania, generalnie chodzi o pokazanie sposobu downloadu. Tutaj masz wstawiony plik na inny serwer, nie rozpakowywałem go, więc po ściągnięciu sprawdź antywirusem. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted August 2, 2013 Author Report Share Posted August 2, 2013 Dziękuje za pomoc niewiedziałem że tak się pobiera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts