Westling567 Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Witam.Mam pytanie - wie ktoś może gdzie w Cieniu Czarnobyla można znaleźć pistolet Martha? Bardzo mi się spodobał w Czystym Niebie,no więc w Cieniu też chciałbym go sobie poużywać. Żaden handlarz nie oferuje sprzedaży tej broni,przeszukałem też sporo schowków - nic. Przeczytałem na S.T.A.L.K.E.R. Wikia ,że pistolet ten w ekwipunku posiada członek Powinności - Nabój. Po zabiciu go znalazłem tam jedynie wytłumionego Makarova. Pozostaje mi liczyć na użytkowników forum :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Jeden dobry pistolet na amunicję 9x19 do MP5 jest na piętrze przejścia Kordon - Wysypisko, ale Martha to sobie nie przypominam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 NPC'tek o nazwie Dzik bandyta ponoć ma jak grałem to we mnie strzelał z Marthy Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Nie polecam sposobu który zobaczysz na filmiku, ale przyjaciel stalkera o ksywce Nabój (Powinność) posiada ten pistolet, a teraz film... http://www.youtube.com/watch?v=xUMn-s0iz5s zobacz jeszcze ten link, w opisie jest info z którego wynika, że po uratowaniu Naboja - zajmie on miejsce w pobliżu przejścia Rostok-Wysypisko wraz z partnerem uwolnionym z zasadzki. Jeśli będziesz miał szczęście - trafi go zabłąkana kula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts