Guest Diegtiariow Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 (edited) Nazwa moda: Zanoza modAutor: Goroff Opis: Dodaje do gry nowego mutanta: Zanoza. Screeny: Wideo:http://www.youtube.com/watch?v=-PiqBRzvam8&feature=player_embedded Źródło:http://stalkermod.ru/MODYI-Zov-Pripyati/zanoza-mod-stalker-zov-pripjati.htmlLink:http://u1653593.letitbit.net/download/99543.9cef8e9e99c784e765a8286d92bf/Zanoza_Mod.7z.html Edited January 31, 2014 by kamil190 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Niezwykły mutant, fascynuje mnie jego możliwość kamuflażu wśród gałęzi czy krzewów - już widzę oczami wyobraźni jak niczego niepodejrzewający stalker szuka artefaktów lub schowków w leśnej głuszy, aż następuje atak płoszący pobliskie kruki - kończący życie biedaka w brutalny sposób, co jeszcze bardziej podkreśla tajemnicę Zony i jej jasne przesłanie - tylko śmierć umożliwi stalkerowi powrót do domu, zaś murszejące kości są najlepszym tego świadectwem - fantazja mnie ponosi...dzięki za link. Gdybyś znalazł tego mutanta pod Shoc - daj znać. P.S - lepiej screeny będą wyglądać jeśli link otagujesz następująco:[img] tutaj podajesz link do screena [/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Mutant ten występuje w modzie Prawo Diegtiarowa. W poście nr. 39 wstawiłem screena, 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Dzięki za info, dziś już nie postawię ,bo skończył mi się limit, ale mam drobną sugestię o której może nie wszyscy wiedzą, otóż w górnym prawym rogu menu - pola komentarzy mamy ikonę . Kliknięcie na nią generuje link do konkretnego posta (podobnie jak kliknięcie na numer posta), dzięki temu możemy wskazać precyzyjnie dany wątek np. podany przez @Smox'a : klik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Podajże tego typu mutant miał być w Stalkerze 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Diegtiariow Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Ten mutant jest w Sky Anomaly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Jest również w modzie Krwawy Zachód 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Interesujący mutant, wiem że na 100% był w modzie Prawo Diegtiarowa. Ale na filmiku nie widać aby był agresywny, dziwny okaz :ermm: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts