Gość Diegtiariow Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Nazwa moda: Zanoza modAutor: Goroff Opis: Dodaje do gry nowego mutanta: Zanoza. Screeny: Wideo:http://www.youtube.com/watch?v=-PiqBRzvam8&feature=player_embedded Źródło:http://stalkermod.ru/MODYI-Zov-Pripyati/zanoza-mod-stalker-zov-pripjati.htmlLink:http://u1653593.letitbit.net/download/99543.9cef8e9e99c784e765a8286d92bf/Zanoza_Mod.7z.html Edytowane 31 Stycznia 2014 przez kamil190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Niezwykły mutant, fascynuje mnie jego możliwość kamuflażu wśród gałęzi czy krzewów - już widzę oczami wyobraźni jak niczego niepodejrzewający stalker szuka artefaktów lub schowków w leśnej głuszy, aż następuje atak płoszący pobliskie kruki - kończący życie biedaka w brutalny sposób, co jeszcze bardziej podkreśla tajemnicę Zony i jej jasne przesłanie - tylko śmierć umożliwi stalkerowi powrót do domu, zaś murszejące kości są najlepszym tego świadectwem - fantazja mnie ponosi...dzięki za link. Gdybyś znalazł tego mutanta pod Shoc - daj znać. P.S - lepiej screeny będą wyglądać jeśli link otagujesz następująco:[img] tutaj podajesz link do screena [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Mutant ten występuje w modzie Prawo Diegtiarowa. W poście nr. 39 wstawiłem screena, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Dzięki za info, dziś już nie postawię ,bo skończył mi się limit, ale mam drobną sugestię o której może nie wszyscy wiedzą, otóż w górnym prawym rogu menu - pola komentarzy mamy ikonę . Kliknięcie na nią generuje link do konkretnego posta (podobnie jak kliknięcie na numer posta), dzięki temu możemy wskazać precyzyjnie dany wątek np. podany przez @Smox'a : klik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Podajże tego typu mutant miał być w Stalkerze 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ten mutant jest w Sky Anomaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Jest również w modzie Krwawy Zachód 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Interesujący mutant, wiem że na 100% był w modzie Prawo Diegtiarowa. Ale na filmiku nie widać aby był agresywny, dziwny okaz :ermm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi