oloo Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Kwest dla bagiennego doktora, który ma otworzyć przejście na Kordon..? Szukam go po Prypeci..ale gdzieś się schował./ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Siak siedzi na Radarze, na terenie Mózgozwęglacza w domku niedaleko wejścia do x-10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 Uprzejmie dziękuję..czyli znów się nalatam jak wściekły ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Ano siedzi taki Siak na Radarze i chodzić do siebie każe... Udzieliły mi się rymy po świetnym wierszu Vorenusa...Oloo jak już znajdziesz Siaka to pohandluj trochę bo towar ma niezły do oddania i ceny...Będzie do niego więcej wycieczek, takich jak ta od Doktora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Będzie też quest z kartą muzyczną od niego zlecony przez Wkręta - Śrubę - mechanika Wolności. Niestety znam quest tylko z poradnika, bo go po prostu nie dostałem... Sama fleszka z resztą jest do kupienia u niego w inwentarzu, tylko u mnie znowu był kłopot - wywalało do pulpitu po zakupie . Zainteresuj się też nożem który ma w ofercie, na tym etapie gry to dobra kosa i oszczędzisz trochę śrutu na słabszych mutantach. Jakby drogo sobie liczył, to możesz załagodzić go którymś ze swoich świetnych kalendarzy oloo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted November 5, 2010 Author Report Share Posted November 5, 2010 Na razie wyłożyłęm się na rubinowej bateryjce. Albo jestem ślepy, albo coś nie halo - nie wiem, gdzie małpy szukać.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vorenus Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Znajdziesz za kamieniami gdzie jest silne promieniowanie i czają się wojskowi albo Monolitowcy. Idąc od Anten dojdziesz do barykady z rur i betonowych bloków, koło wieżyczki i dwu wagonów albo barakowozów jak wolisz. Mijasz barykadę i po lewej jest ciężarówka a za nią duże kamienie i często ślepe psiury. Teraz musisz iść niemal do prawego rogu tego zakątka i między kamieniami znajdziesz bateryjkę - rubinową oczywiście http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wodka.png. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts