Junx Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Mam pytanko czy w Spowiedniku są dodane zadania z SGM CS (bodajże 73) bo na drugim forum czytałem, że Junx chciał je dodać. Czy to zrobił nie było napisane. W zwykłym Ogsm były więc tutaj chyba też będą ale wole się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Z SGM nie udało mi się dodać. Za dużo komplikacji wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprom Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Panowie mam problem z tym modem, a mianowicie wtedy gdy próbuję włączyć CS wyskakuje mi okienko o następującej treści: Your video card doesn't meet game requirements Pixel Shaders v1.1 or higher required. Specyfikacja komputera: proc i7 2700K graf GTX570 ram 8 gb. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Znam błąd, błąd ten można spróbować naprawić ponowną instalacją gry. Ja go miałem też kilka razy przy innych modach i instalacja pomagała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Link do moda na MEGA dodany do #1 postu tematu, dodałem nowa grafikę do moda bo stara wygasła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam.Ja miałem problem z włączeniem moda ale pokombinowałem i nie wkleiłem "bin" i zaskoczył. Próbowałem na wersji rus i polskiej.Bez "bin" na obu chodzi. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez tybet64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Czy w tym modzie jest nowa fabuła? Bo w 1 poście nie ma nic na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Nie. Jedynie urozmaica rozgrywkę poprawiając to i owo. Grałem w niego... Dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi