malakas Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 TESTUJ I POMÓŻ ULEPSZYĆ GRĘ Małe info o "dużej" grze której premiera odbędzie się 31.10.2013.Można wziąć udział w beta testach gry i zgłaszać swoje uwagi jej twórcom. ...Otwarta beta Battlefield 4™ wystartowała! Stań do walki w trybach Podbój i Dominacja na mapie Oblężenie Szanghaju, pomagając nam jednocześnie ulepszyć grę. Poniżej dowiesz się, jak uzyskać dostęp do otwartej bety BF4 na poszczególnych platformach sprzętowych.... Link...http://www.battlefield.com/pl/battlefield-4/faq/beta?sourceid=PLbf4opb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dzięki za info. Zobaczę co to takiego, jakoś nigdy nie miałem okazji z tą serią się zetknąć. Tzn. wiem że była taka i że wiele osób chwaliło sobie ale nie miałem okazji czy chęci na zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Niema sensu tego pobierać 5.5GB zbugowanych tak że nie idzie grać. Beta Bf3 przy tym to dopracowany produkt. Nawet nie wspomnę o wymaganiach bo graficznie żadnych zmian. Jak by ktoś chciał do mnie postrzelać to nick orygin "Kpuc1987" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jak zwykle ilu graczy, tyle opinii ...więcej opinii1...http://www.gry-online.pl/gra-ocena.asp?ID=12839.2...http://pclab.pl/art55037-7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ja mam z betą taki problem że rzuca mną po mapie w każdą stronę, na ~20 serwerów do których się podłączyłem wczoraj na 1 tylko mogłem grać w miarę przyzwoicie za to ludzie głównie narzekają na optymalizację graficzną ja z tym problemów nie mam, mam wszystko na max i na oko 30fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dziś 31 października premiera gry w Polsce. Cena w sklepie 3kropki ..136 zł.Link...http://www.3kropki.pl/p/battlefield-4-pl-pc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nigdy nie interesowałem się tą grą ale jak zwykle kampania reklamowa zrobi swoje. Tym bardziej dziś na steamie dostajemy pierwszą część kampanii do ARMA III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Pytanie do wyjadaczy BF'a, czy moja konfiguracja pozwoli grać optymalnie (nawet minimalne) na multi 3 i 4? W sygnaturze konfiguracja kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Nie powinno być problemów, aktualnie posiadam gt 430 i daje sobie rade na najniższych. Poza tym gra stoi pod karty AMD więc tutaj masz już lepiej. Tutaj masz mniej więcej pokazaną ilość FPS, ale bf można jeszcze bardziej zoptymalizować zmniejszając kąt widzenia i rozmycie tekstur. http://www.youtube.com/watch?v=F0tyjZj9biQ Edytowane 13 Listopada 2013 przez qwert 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Myślałem że w końcu będzie fajna długa fabuła, a tutaj twórcy mają graczy w dupie. Niekupię, dlaczego? Bo twórcy zamiast stworzyć ciekawą fabułę napierdzielili bajerów graficznych, tylko po to żeby zwiększyć sprzedaż. Tak pozatym duża część kupujących to dzieci dla których tylko liczy się grafika, nie fabuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Ja osobiście niekoniecznie interesuje się fabuła Battelfielda ponieważ jest ona zaskakująco słaba, natomiast tryb muliplayer jest zdecydowanie świetny. Czy Battelfield 3 pójdzie na moim komputerze? Bez zbytnich zamułów i innych takich? 8GB RamAMD Phentom II X4 965 Processor 3,40 GHzAMD Radeon HD 6700 SeriesWIndows 7 64 bitowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Na ustawieniach średnich nie powinno być problemów ze spadkiem poniżej 30 fps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviator Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jak oceniacie poziom model lotu helikopterów? Grałem trochę na koncie kolegi w bf3 i niezbyt mi sięto podobało, w bf4 coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi