Jaco Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 witam wie ktoś może jak się dostać do tego hangaru w bramie jest teleport i wywala do innego hangaru gdzie jest kozackie promieniowanie.Próbowałem wejść normalnie przez bramę nic to nie dało potem od góry z dachu i też nic,a innego wejścia nie widzę.Tam leży jakieś truchło w środku i pewnie ma coś ciekawego przy sobie ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Rozumiem że chodzi ci o zawalony tunel w Dziczy tam gdzie w podstawce leżą zwłoki Fremana.Jak przerzuci cie do domu z promieniowaniem to idziesz korytarzem do wyjścia czyli do pokoju z zawalonymi belkami, dziurą w dachu i anomalią elektro w podłodze.Wskakujesz w tą anomalię ,za nia jest teleport który przerzuci cie z powrotem do tunelu juz we właściwe miejsce.Oczywiście wskazane założyć ze trzy bateryjki na pas jak nie chcesz przeżyć wstrząsu hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 nie nie o ten mi chodzi dokładnie chodzi mi o ten hangar na skrinie lecz w bramie jest teleport i wywala mnie do innego hangaru do tego po lewej stronie zaraz na początku lokacji gdzie strzela do nas snajper na wieży,tam jest promieniowanie leżą trzy truchła i snorki są. A ja chcę się dostać do tego na skrinie, ale no nie wiem jak bo nie ma innego wejścia oprócz bramy chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Wchodziłem do tego hangaru w wersji bez dopy , przy ciałach nic nie było jesli cię to pocieszy ale teleportu też nie kojarzę.Skoro postawili teleport moze faktycznie warto pogłówkować jak sie tam dostać.Z doświadczenia z innych takich miejsc zawsze jest jakis sposób , ale to ty tu przecierasz szlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 W Hangarze też nigdy nic nie znalazłem poza gromadką pijawek czyhających w środku..ale tak jak Kobal...bez Dopy. Teleport nie jest tam bez powodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Wygląda na to, że hangar znajdzie się w fabule z jakimś questem, cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Gdzieś czytałem że miał tam być teleport bodajże do jakiejś lokacji ale nie jestem pewien. Czas pokaże do czego on służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi