MiedzianeJaja Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 http://youtu.be/mBl5yzUcvos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Gdybym mógł się brzydko wyrazić, to bym napisał, że te ruskie czerwone kur..używają chitów. No ale nie wypada ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Tak to się nie da pograć, powiem szczerze że Rosjan nie lubją na serwerach europejskich. Sprawę załatwiło by wprowadzenia ustawień antychiterskich tak jak na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 O tym można by epopeje napisać. Nie dość że nie mają antichita, to jeszcze za dyskusje o tym banują na forum, kutasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Uczcie się od lepszych, zamiast marudzić jak tante lepiej mysleć i działać w myśl maksymy pewnego stratega z azji: poznaj język i obyczaje wroga a będziesz wiedział jak go zwalczać.A może to ten jeden co robi innaczej niż większośc ma rację?, co do chitów to racja jest po ich stronie bo to ich serwer, nie znasz ruskich, nigdy u nich nie byłes to i co ty wiesz... p.s. jesli chcesz ich zrozumieć/polubieć polecam wspólną "wycieczkę" wojskową, o przepraszam ale do wojska to brali/biorą tylko facetów nie miauczące kocięta... ;) 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Uczcie się od lepszych, zamiast marudzić jak tante lepiej mysleć i działać w myśl maksymy pewnego stratega z azji: poznaj język i obyczaje wroga a będziesz wiedział jak go zwalczać.A może to ten jeden co robi innaczej niż większośc ma rację?, co do chitów to racja jest po ich stronie bo to ich serwer, nie znasz ruskich, nigdy u nich nie byłes to i co ty wiesz... p.s. jesli chcesz ich zrozumieć/polubieć polecam wspólną "wycieczkę" wojskową, o przepraszam ale do wojska to brali/biorą tylko facetów nie miauczące kocięta... ;)Widzę, że nikt ci (celowo z małej) nie odpisał. Za to ciut poleciała ci reputacja. A wiesz czemu? Ponieważ:1. "Uczcie się od lepszych" - czyli nie od ciebie. Pisać nawet nie umiesz. Poziom wypowiedzi, oraz liczba błędów wyklucza cię, jak dla mnie, z grona "lepszych".2. Azja to kontynent. Pisz z dużej litery. Co to jest "tante"? Jedyne, z czym mi się kojarzy, to Tanatos...wiem, to trudne słowo . Sprawdź w Google.3. "Ich serwer". Aha. A tu jest nasz. Szacunek albo wypad. "nie znasz ruskich". Rosjan. Znam. Ukraińców też znam. Wielu. A ty kogo znasz? Gdzie byłeś? Kim jesteś? Może jednak nie odpowiadaj...4. "Polubieć"? O, kurwa...5. "Każdy z tych "kociąt" zeżarłby cię na śniadanie, przeżuł, wypluł i zagrzebał. Myślę, że dość się ośmieszyłeś. Sio. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 @oloo dobrze mówi, polać mu! a temu całemu vidkunsenowi to bana, bo należy mu się od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 vidkunsen robi to wszystko celowo, miałem z takimi jak on do czynienia już wielokrotnie. Nie zwracajcie zbytnio uwagi na jego posty, on pisze tak celowo. Niejednokrotnie zwracałem mu uwagę, zresztą nie tylko ja.@kfiat - Osobiście gdybym mógł to już dawno dałbym mu bana, zasłużył na niego. Ale.. po prostu nie mogę bo nie mam takiej opcji, mogę co najwyżej dać mu ostrzeżenie, ale to na nic bo on sobie nic z tego nie robi. Admin już dawno powinien się nim zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Trza będzie zwrócić na gostka szczególną uwagę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Spokojnie chłopaki bo się bagno zacznie. I znów ktoś odejdzie albo inne ciekawe incydenty. Złamie regulamin poważnie to bez problemu się go zbanuje. Nie róbmy z tego forum ... konkurencyjnego bagna. Nie długo za byle co będziemy banować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Tu nie chodzi tylko o ten post, ale i o wiele innych. Rozumiem o czym mówisz, mówiąc o konkurencji, ale czasem się komuś po prostu należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Podajcie mi linki do postów to szybko się tym zajmę. Niech dzieje się wola ludu. Jeśli wszystko się potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi