kobal Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Gdy odbieram nagrodę od Łukasza za wybicie Połamańców wyrzuca mnie na pulpit z takim logiem FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : wave&&wave->length() [error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp [error]Line : 65 [error]Description : Can't open wave file: [error]Arguments : f:\gry\stalker\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\sounds\aaz\ŃÂÄ-Ń\svd-c_draw.ogg Wygląda że coś z plikiem dżwiekowym z tym że ten plik tam jest i działa. A może ma coś wspólnego z tym że nazwy folderów z svd i z saigi są nieprzetłumaczone to znaczy są w cyrylicy a reszta folderów nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Kobal poszukaj na konkurencyjnym forum, było tam rozwiązanie i napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Problem rozwiązany , zrobiłem to tak W katalogu gamedata / sounds znalazłem katalog z zapisaną cyrylicą nazwą SVD-C. Zmieniłem nazwę katalogu na polskie SVD-C Następnie w katalogu gamedata/config/weapons znalazłem plik w_svd_c ltx. Otwarłem go w notatniku i przepisałem skróty czyli było tak ;çâóęč snd_draw = Aaz\ŃÂÄ-Ń\svd-c_draw snd_holster = Aaz\ŃÂÄ-Ń\svd-c_holster snd_shoot = Aaz\ŃÂÄ-Ń\svd-c_shot snd_empty = Aaz\ŃÂÄ-Ń\svd-c_empty, 0.5 snd_reload = Aaz\ŃÂÄ-Ń\svd-c_reload A teraz jest tak ;çâóęč snd_draw = Aaz\SVD-C\svd-c_draw snd_holster = Aaz\SVD-C\svd-c_holster snd_shoot = Aaz\SVD-C\svd-c_shot snd_empty = Aaz\SVD-C\svd-c_empty, 0.5 snd_reload = Aaz\SVD-C\svd-c_reload Zadanie zaliczyło się , mam SVD w plecaku zamiast opisu broni krzaczki ale ja nie odważę sie tego zmieniać zresztą nie ta jedna broń ma krzaki zamiast opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Chłopaki mam ten sam bug tylko w TS 2. Patrzyłem na twoje rozwiązanie i jest tak już u mnie zrobione. Jaka rada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam Kobal mógłbyś dokładnie napisać jak to żeś zrobił? chodzi mi dokładnie o streszczenie tego zdania .''W katalogu gamedata / sounds znalazłem katalog z zapisaną cyrylicą nazwą SVD-C. Zmieniłem nazwę katalogu na polskie SVD-C''.Gdzie mam tego katalogu szukać i jak to odpalić? pozdrawiam [error]Exp[b][/b]ression : wave&&wave->length() [error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrSoundSoundRender_Source_loader.cpp [error]Line : 65 [error]Description : Can't open wave file: [error]Arguments : d:grys.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedatasoundsaazsvd-csvd-c_draw.ogg Mam coś takiego. Ok juŻ dałem radę, znalazłem ten katalog zmieniłem nazwe na SVD-C, jest tu ''gamedatasoundsaaz'' i teraz gra i tańczy. Miękkie zgłoski, duże litery i znaki interpunkcji. Fatal error wstawiamy w kod<>. cichy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Kobal raczej nie odpowie bo się obraził streszczenie tego zdania .''W katalogu gamedata / sounds znalazłem katalog z zapisaną cyrylicą nazwą SVD-C. Zmieniłem nazwę katalogu na polskie SVD-C''.gdzie mam tego katalogu szukac i jak to odpalic? W argumencie logu masz dokładną ścieżke, gdzie szukać tego folderu. Edytowane 28 Grudnia 2012 przez korn06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi