vandr Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jak w temacie - niedługo dostępna będzie adaptacja Autumn Aurora 2 do Tajnych Ścieżek II z oficjalnym ENB dla AA2... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Daj znać jak juz będzie wszystko - mod, oacz i inne fiksy... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Pacz i wszystkie fiksy są już zaimplementowane. Zwyczajnie pobierasz to co upchnę i rozpoczynasz grę, bez żadnych kombinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Pacz i wszystkie fiksy są już zaimplementowane. Zwyczajnie pobierasz to co upchnę i rozpoczynasz grę, bez żadnych kombinacji. Od Tajnych Ścieżek zacząłem swoję przygodę z modami do Stalkera :)Czekam z niecierpliwością ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Nowa paczka screenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Mam pytanie AA2 jest łączona z TT2 update final? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Tak. Ze wszystkimi fixami i updateami z pierwszej strony tematu o TT2 z tegoż forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Czyli Atmosfear również się tam znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 No oczywiście, od razu został zaimplementowany, Atmosfear to podstawa AA2. Myślałem, że to widać na screenach. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 No fakt, SWO wygląda inaczej. Czyli tylko cierpliwie czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Zapraszam do oglądania i pobierania. Najnowsza, finalna wersja. Atmosfear w najczystszej postaci. ;) Filmik nagrywany właśnie na adaptacji AA2 +TT2... https://www.youtube.com/watch?v=EXasaYTv0Oc http://www.moddb.com/mods/autumn-aurora-compilation-mod/addons/autumn-aurora-2-enb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Już zasysam , zobaczymy coś to pan wypocił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 W razie problemów - pisać. Będziemy zaradzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) Mógłbyś podać kolejność inastalacji dla tępawych. TT2 final pl na gotowo , potem AA2 i dalej ENB? Bo mi jakiś błąd wyskakuje i nie wiem czy dobrze nawrzucałem. Edytowane 18 Maja 2014 przez Buber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ale ja nie wrzucałem dzisiaj adaptacji TT2+AA2 tylko samo narzędzie ENB przeznaczone dla AA2, który zaimplementowany jest też w TT2 (które wrzucę dopiero za tydzień do pobrania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) No to chyba zły dział :) Ale nie ma tego złego, pobrałem na zapas. No chyba ,że tego ENB można uzyć na czystym TT2 to zwracam honor. Edytowane 18 Maja 2014 przez Buber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandr Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Samo ENB można użyć (ale bez wrzucania folderu Gamedata) jednak efekt będzie kompletnie inny od tego, jaki możecie zobaczyć na filmiku. Dzisiaj zacznę wrzucać AA+TT2 na serwer do pobrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi