kobal Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 No, świat jest mały :) Tym bardziej, że pracuję w Gliwicach hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jak to ludzie przemieszczają się po świecie za pracą. Stalker uzależnia nawet jak się w niego nie gra, inne gry mnie nie interesują ta jest numer jeden, pewnie tak jest spowodowane klimatem stalka i świetnymi modami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jak to ludzie przemieszczają się po świecie za pracą. A nie przyszło Ci do głowy, że to praca mnie odnalazła i poprosiła, żebym się dla niej przemieszczał? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Też tak może być. Ekonomia rządzi a kryzys wygrywa ale to nie temat o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 To jak widać, woj. Śląskie tutaj jest najliczniej prezentowane (przynajmniej na razie) :D Aaaa...zapomniałbym, jestem z Chorzowa :D Cała trylogia + mody wszelakie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Temat się rozrósł , przydało by się rozszerzyć go o ankietę, nie mówię żeby wypisywać wszystkie miasta bo to nie ma sensu ale główne rejony polski :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Mazowieckie, Warszawa. Części:S.T.A.L.K.E.R. Cień Czarnobyla, S.T.A.L.K.E.R. Czyste Niebo. Mody:Narodnaya Soljanka, Tajne Ścieżki 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 No widzicie ja kiedyś do gliwic miałem zaledwie 30min.... Wtedy jeszcze mieszkałem w zabrzu teraz jakoś od 3 lat mieszkam w kato... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Temat się rozrósł , przydało by się rozszerzyć go o ankietę, nie mówię żeby wypisywać wszystkie miasta bo to nie ma sensu ale główne rejony polski. A to nie wystarczy ? http://www.stalkerteam.pl/membermap/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi