Vorenus Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Mi w Operze brakuje przyjaznej gospodarki zakładkami i sprawdzania pisowni, może sprawdzenie pisowni, choć może po prostu nie skonfigurowałem jej odpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Vorenusie kliknij prawym myszy na okienku w którym piszesz post..na końcu menu są słowniki...dodaj tam polski słownik i ustaw jako domyślny. ..Zakładki proponuję podzielić tematycznie...ja w zakładkach mam 6 folderów o innej nazwie...gdy chcesz zapisać zakładkę kierujesz ją do właściwego folderu.. Zapewniam ,że zakładki w Operze są bardzo dobrze zorganizowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zakładki to świetna sprawa, porządek i bezproblemu znajdujemy szukaną strone. Teraz dodałem translator i strony są po polsku a translator będzie rozwijany o nowe języki i świetnie pobiera pliki. Wczoraj zainstalowałem nową przeglądarke opera mini ver 5 w telefonie. Otwieranie stron w tempie błyskawicznym. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 FF jest bardzo wygodny. Czasami jak cos nie dziala to odpalam Chrome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Ja to teraz korzystam z Opery i Firefoxa innych nie testowałem a Internet explorera nie używam bo to jest przeglądarka dla tych co ją lubią i dla tych co nie wiedzą na którą inną się zdecydować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi