Skocz do zawartości

CoP Weapons Replacer 1.0/2.0

Rekomendowane odpowiedzi

2780594.jpg

Nazwa: CoP Weapons Replacer
Twórca: Gaz1k
Platforma: Zew Prypeci 1.6.02
Data premiery wersji 1.0: 01.05.2014r.
Data premiery wersji 2.0: 08.08.2014r.
Autor spolszczenia:

OPIS:

Pokaż ukrytą zawartość

SCREENY:

Pokaż ukrytą zawartość

LINK DO POBRANIA:

Pokaż ukrytą zawartość

ADAPTACJE:

Pokaż ukrytą zawartość

INSTALACJA:

Pokaż ukrytą zawartość

ŹRÓDŁO:

amk-team.ru

stalkerportaal.ru (wersja 1.0)

stalkerportaal.ru (wersja 2.0)

• Super 1
  • Dodatnia 4

Większość z nas podstawowe wersje gry zna pewnie na pamięć . Czekając na modyfikacje fabularne z górnej półki takie jak TT2 , FOTOGRAF, Jek@ns czy Hardwar MOD , uważam , że warto wracać od czau do czasu do korzeni . Chociaż w Zew Prypeci grałem wiele razy  po dodaniu tekstur z MISERY 2 + Weapn Replacer  z przyjemnością gram  raz jeszcze . Galopując przez  kolejne MODy , dodatki ,patche i fixy   pamiętajmy , że to podstawowe wersje gry gry są źródłem .

Czy istnieje wersja pod Cień Czarnobyla? Bo widzę wersje pod Czyste Niebo i Zew Prypeci.

Postanowiłem zagrać ponownie w STALKERa Zew Prypeci z Atmosfear 3, AN 3.01, Śpiwór (bez tej idiotycznej konieczności spania), Minimalistyczny hud, zbieranie pieniędzy z ciał (poprawiona wersja 1.1 od autora :D).

Nawet fajna myśl. Wyciąć animacje z shokera i wkleić do normalnej gry. Fajny gameplay mi wyszedł brakuje tylko wyłączonego head boba ale to umiem zrobić.

Mod dobry dla tych co nie mogą mieć shokera (ze względu na maszynę) a chcą sobie odświeżyć animacje czymś lepszym niż Srap

• 3 tygodnie później...

Tylko że mod nie ma localization.ltx tylko pliki w folderzer text/rus Dodaje ten mod nową amunicje i bronie. Strzelba bez opisu itp takiego typu problemy.

Tylko że mod nie ma localization.ltx tylko pliki w folderzer text/rus Dodaje ten mod nową amunicje i bronie. Strzelba bez opisu itp takiego typu problemy.

• Gość zmienił(a) tytuł na CoP Weapons Replacer 1.0/2.0