cez137 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 siemka,potrzebny mi save do CS tuz na początku po cut scence ze Stirłokiem w elektrowni poniewaz jestem przeciążony i zanim wywale niepotrzebny ekwipunek snajperzy mnie zabijają,przerabiałem to kilka razy i zawsze to samo,jakby ktos był tak dobry i dał mi takiego sava to byłbym wdzięczny,chętnie z dużą iliścia apteczek i bandaży bo jak zwykle mam z nimi problem,przeszukałem całe forum i nic nie mogłem znaleźć,są tematy o savach ale to nie to co mi potrzebne,dzieki z góry i pozdrawiam,wersja gry podstawowa bez żadnych modów na poziomie trudności STALKER 1.5.10 jak dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Spróbuję pomóc , ale jakbyś precyzyjniej podszedł do tematu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 gawron,możesz jaśniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Sefy i/lub trajnery jak nie uzyskasz wymaganego sejfa od kogoś: http://www.gamecopyworld.com/games/pc_pariah.shtml http://www.nicouzouf.com/en/?id=thechroniclesofriddickescapefrombutcherbay ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Save z elektrowni ? Toż to sam koniec gry już jest. Wątpię aby ktoś ci pomógł.Tak to jest jak się zbiera każdy śmieć po drodze, 1000 sztuk amunicji, wór apteczek, bandaży a do tego każdą broń jaka jest dostępna w grze. Potem problemy z przeciążeniem.Ja na twoim miejscu ( o ile masz ) wczytał wcześniejszy zapis gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Sprzęt - nadmiar, jak masz czas i zacięcie to noś go z punktu a do b aby miec zapasy na prawie każdej lokacji bez zbednego noszenia, wyrzuć biepotrzebne - radioaktywne artefakty, każdy pól kilo mniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 vidkunsen - sa z tego drugiego linka ale tylko do COP i SOC a do CS nie ma a na game copy world to nie ogarniam tej strony "Ja na twoim miejscu ( o ile masz ) wczytał wcześniejszy zapis gry." mam sava ale dopiero z Limańska,a tak to autosave mi sie zrobil z elektrowni bo szpital przeszedlem na quickach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 To musisz albo od Limańska albo liczyć na to że ktoś tobie save podrzuci : Ja bym zaczoł od Limańska bo zanim bym dostał odpowiedź to już z 10 razy bym przeszedł z lepszym wynikiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 dobra mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi