vidkunsen Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 (edited) Ja tak mam przed wytapetowanymi pijawkami a wy?: zachęcam do waszych opini w temacie instynktów kiedyś, dziś jutro? Edited February 23, 2016 by vidkunsen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted July 30, 2015 Author Report Share Posted July 30, 2015 Instynkt, instynkt Stalkera:1/ Kordon koło przystanku PKS-u - idziesz na prawo do stacji naprawczej, prosto pod most czy na lewo do elektrowstrząsów?Mutant:1/ słyszysz ryk pijawki: idziesz zabić bo tylko ty możesz bezkarnie ryczeć jak ci rozporek coś przytnie2/ lecisz po kumpli bo po libacji z Kardanem masz lęki na kacu3/ udajesz się na z góry upatrzone pozycje by obserwować przyrodę niczym Puchalski. Sidor:1/ słuchasz dzielnie i uważnie i idziesz niczym szetland na kolejna gówniana "misję"2/ proponujesz mu uprzejmie by sam się ...zalatwił3/ zaatakował mnie słownie! ja się tylko broniłem i tylko raz a że miałem widły w rękach to stąd tyle dziur A ty jak reagujesz? jakie masz instynkty w zonie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted July 30, 2015 Author Report Share Posted July 30, 2015 Są psy, kundle i mój wilczur rasy labrador, czy na każdego reagujesz podobnie? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Świat schodzi na psy, nic na to nie poradzisz. Można próbować innych "nawracać" ale i tak to nic nie da bo coraz więcej debilizmu się szerzy. Czasem jak patrzę na ludzi w moim wieku co robią to aż żałuję że nie jestem starszy.Co na to poradzić? Nic, świata niezmienisz, telewizja wciska poglądy innych plus deser - coś na wzór propagandy :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted July 31, 2015 Author Report Share Posted July 31, 2015 (edited) Instynkty cd.... czy będzie część dalsza skoro mamy powolny regres ewolucji? tak wiem, lekko nadszarpnął mnie galopujący rydwan czasu : Edited February 23, 2016 by vidkunsen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vranorvs Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Przyznam się MonoLityczny że i mnie wiele razy zastanawiało dlaczego nie urodziłem się o pokolenie wcześniej. Zdaje się że z podobnych powodów. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts