henio Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Netbok X18 Witam serdecznie wszystkich pasjonatów NS-ki Jestem nowy na forum, ale od rzeczy. Netbok w X18 dla Fanatyka nie pojawia się u mnie w zwyczajowym miejscu. Podejrzewam, że za sprawą mocy burera "zeskoczył" ze stołu i jest niewidoczny ( częsty błąd podstawki ). Czy istnieje rozwiązanie tego problemu ? ( restarty gry i łażenie w kółko żeby kamera uchwyciła w końcu przedmiot nie pomagają ). Re : Dziękuję serdecznie za pomoc W końcu udało mi się znaleźć przedmiot zadania opiszę może komuś się przyda Nie pomogło wczytywanie "sejwów" poza labolatorium O dziwo pomogło "zasejwowanie" w miejscu gdzie powinien się komputerek pojawić Po "loadzie" leżał sobie spokojnie na tym stalowym stole, tyle że z zamkniętą pokrywką Coś musiało się z nim dziać bo wcześniej jakiś niewidzialny przedmiot "iskrzył" na schodach prowadzących do pomieszczenia jednak wtedy nie był do wzięcia - być może to ten laptop ale nie jestem pewny. Za błędne umieszczenie posta przepraszam, byłem przekonany że napisałem w dziale problemy techniczne OFFTOP Aktualnie od 2 dni (od początku gry w NS) biegam tylko na osi Kordon-Wysypisko-Jantar-Dolina Mroku Nie zapuszczałem się dalej bo mod tyle nowości oferuje już na początku, że spokojnie można tam się i dłużej bawić Porobiłem prawie wszystkie questy jakie były do zrobienia w tych lokacjach na teraz Nawet postacie już zadawałoby się niequestowe ratuje ( durny Sieryj po relokacji do Kordonu już 3 raz pchał się prawie solo do bandytów koło Nasypu a nóż-widelec odkryję pierwszy jakiegoś ukrytego questa , o którym nikt nie wie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Henio piszesz w złym dziale ale jak jesteś nowy to mogłeś pobłądzić Na twoje kłopoty pomaga wczytanie gry od autosave z wejscia na lokację , w tym wypadku do X18.Jeżeli netbook sie nie pojawi to tylko przypisanie go do sprzedaży któremuś z handlarzy ewentualnie spawner. Ktos też pisał że pomogło mu w takim wypadku rzucenie kilku granatów w wiadome miejsce.Chmm a czy ten netbook nie był przypadkiem w X16 a nie w X18 ??? Sorki zajrzałem do poradnika i jest w X18 Nazwa przedmiotu to "notebook" gdyby przyszło do przypisywania go do sprzedaży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Spróbuj powtórzyć od wejścia do X-18 , jeżeli nie pomoże to... Najprościej będzie dopisać handlarzowi ten notebook i kupić u niego za parę groszy...poradnik dodawania masz w dziale tutoriale, potrzebna jest dokładna nazwa tej rzeczy by ją dopisać. Tak na szybko o Fancie... 4. Teleport na Magazyny Wojskowe... Udostępnia Fanat, po przyniesieniu Notebooka z X-18. 5. Teleport na Jantar. Udostępnia Fanat... Trzeba przynieść dyplomatkę z sejsmo-mapami z X-16. 6. Teleport do Prypeci. Do tego potrzebny jest Fanatowi... komputer (blok systemowy) z Dworca Autobusowego w Prypeci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts