Anton Gorodecki Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Jeszcze coś : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 WitamZnalazłem dwa arty o różnych parametrach i wyglądzie, ale takiej samej nazwie "Rzep".Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Bo to jest pan Rzep i pani Rzepowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Zadanie "Przerwać spotkanie".Nieuchwytny zapewne chce nam coś powiedzieć.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Już załatwione. A Nieuchwytny mówi:"Striełok, jesteś na miejscu. Helikopter z wojskiem będzie lada chwila, nie ruszaj się z tego dachu, tam wszędzie są snajperzy, a ten dach to jedyne, mniej więcej bezpieczne, miejsce. Nie śpiesz się, poczekaj aż wszyscy się zbiorą na miejscu, bo ich spłoszysz i transakcja nie dojdzie do skutku, spotkają się gdzie indziej a my o tym już się nie dowiemy. Myślę, że nie będziesz miał więcej niż dwie minuty, tak że nie zwlekaj. I pamiętaj - porucznika Morozko nie tykać!! Powodzenia, przyjacielu!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Udało mi się wykonać zadanie bez tej informacji - bazując na opisie zadania w PDA - jednak dziękuje serdecznie za wyjaśnienie i pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ale fajne zadanie, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Szczerze to myślałem że zjem klawiaturę i powieszę się następnie na kablu od niej - jednak w końcu wykombinowałem jak to zrobić (i nie mówię tutaj bynajmniej o zmniejszaniu poziomu trudności). Schadzka w Tartaku też była przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 A niejakiego Gila już uratowałeś? To jest dopiero odjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Witam chciałbym zapytać o Pustelnika na NT ponieważ w opcji dialogowej posiada od dialog: Zachar arty potrzebne??? pamiętam z jak grałem rok temu w Soliankę to a opcja była właśnie u Zachara tego w barze anie u Pustelnika:http://jpegshare.net/32/00/3200245ce5605bb2a54430d4be1f2030.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Wgraj najnowszą wersję spolszczenia, albo poczekaj do soboty bo będzie jeszcze nowsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 OK to było tylko tak informacyjnie podane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Moglibyśmy te "kszaczki" również spolszczyć? Mnie to ABSOLUTNIE nie przeszkadza - jednak jak już spolszczamy całość moda.... Edytowane 4 Listopada 2015 przez Anton Gorodecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 To jest już dawno poprawione. Pewnie ze dwie wersje polonizacji wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Gram na najnowszej wersji spolszczenia - w takim razie to coś "u mnie". Przepraszam za kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ten tekst jest w pliku gamedata / config / ui/ ui_teleportator.xml. Pewnie ma to związek z tymi poprawkami na darmowe teleporty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) To jeszcze dwa bugi. Drugi i trzeci screen dotyczy tego samego. Tak brzmi ten komunikat po rosyjsku : Edytowane 11 Listopada 2015 przez apg2312 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jeszcze dwie małe literówki: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Jeszcze takie literóweczki znalazłem: A takie coś mi się pojawiło kiedy chciałem sprzedać znacznik GPS Leniuchowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Tutaj zmieniłbym opis miniguna. Flota, to jeszcze ujdzie, chociaż Amerykanie mają Marynarkę, ale WWS (Wojenno-Wozdusznyje Siły) to już bym jednak zmienił na "Siły Powietrzne" lub "Lotnictwo" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Mam taki błąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Literówka we wskazówce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi