pacjent1972 Posted September 25, 2015 Report Share Posted September 25, 2015 (edited) Za Wiki: Cheat (ang. oszustwo) – łamanie zasad gry komputerowej ustalonych przez jej autorów poprzez modyfikację elementów mechaniki gry . Historia stara jak najstarsze gry. Dla kogo, po co i w jakim celu...? Przez nas graczy, by ułatwić sobie przejście kolejnego poziomu, gry, moda, w celu osiągnięcia jak najlepszego wyniku.Czy warto? Czasami nie, bo w grach sieciowych stworzono mechanizmy które eliminują nieuczciwych graczy nagradzając ich banem. Życie? Z całą pewnością 90% graczy ma swoim koncie jakieś oszustwo by sobie pomóc w grze, ułatwić zabawę i nie męczyć się z niewygodna przeszkodą, przeciwnikiem czy zagadką.Gramy bo kochamy grać, kłamstwo (nieuczciwość) mamy wpisaną w geny bo to natura człowieka więc grzechu chyba nie mamy podrasowując udźwig naszego GG, dobrze gdy na tym się kończy.Jeśli zaczynamy grzebać głębiej i głębiej to chyba zatracamy się w tym oszukiwaniu i zaczynamy oszukiwać siebie samych sądząc że jesteśmy dobrymi graczami.Nie jestem super graczem i nie mogę chwalić się przejściem setek gier bo zaliczyłem może kilkadziesiąt, ze STALKEREM jestem od 2009 roku, Zew, potem Cień i Niebo. Uczciwie bez cheatów, forum ST od 2011 roku i pierwsze kroki by ułatwić sobie rozgrywkę.Moje grzechy W STALKERZE? Udźwig, cena niektórych itemów i właściwości na in plus paru artów by przeżyć ( w Soli, SZramie i TŚ). Myślę że im bardziej ingerujesz w moda, grę, by ją sobie podporządkować tracisz mnóstwo zabawy, zabierasz grze to czym miała być u zarania. Pozdrówka dla Was Stalkerzy! Edited September 26, 2015 by pacjent1972 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted September 26, 2015 Report Share Posted September 26, 2015 Myślę, że gdybyś to ostatnie zdanie, cyt: "Myślę że im bardziej ingerujesz w moda itd", zrobił na kolorowo, to cała Twoja wypowiedź byłaby sugestywniejsza. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted September 26, 2015 Author Report Share Posted September 26, 2015 Myślę, że gdybyś to ostatnie zdanie, cyt: "Myślę że im bardziej ingerujesz w moda itd", zrobił na kolorowo, to cała Twoja wypowiedź byłaby sugestywniejsza.Masz rację, przekaz wygląda teraz lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Miękkich stalkerów teraz robią... spałnery, poradniki, wideo... zabijać bandytów im się chce... OP-2 be, be i jeszcze raz be... "Casuale" się z was zrobiły, to wam powiem. Sandboxy tylko wam w głowach... Gdzie się podziała ta ułańska fantazja, pragnienie zdobycia niezbadanych ziem i osiągnięcie nirwany? "...Dlatego - mimo druty, wieże i strażnice Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 Nirwany nigdy nie osiągniemy...idąc tokiem myslenia Tarkowskiego...., chyba to dobrze..))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts