kanon1022 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam , mam taki problem po wypiciu z jednym kolesiem jestem cały czas pijany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Przeczekaj jakiś czas, prześpij się dzień, dwa, przejdzie, a jak nie to wczytaj sejwa i jeszcze raz zacznij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Wypij "Surowicę". Trzeźwiejesz w trybie natychmiastowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 surowicę jak ją zdobyć , spałem już kilka dni , czy nie jest to spowodowane jakimś artem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Nie wiadomo co wyście pili i jakiego pochodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 surowicę jak ją zdobyć , spałem już kilka dni , czy nie jest to spowodowane jakimś artem,A skąd ja mam wiedzieć, na jakim etapie gry jesteś ?Mają ją niektórzy handlarze i można znaleźć przy zabitych. Ewentualnie zawsze zostaje spawner. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 jestem na początku gry na kordonie, a spawner jest tłumaczony w cyrylicy podaj czego mam szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Nazwa kodowa surowicy to "suvorotka". Po rosyjsku surowica nazywa się "Сыворотка". Znależć ją można głównie przy żołnierzach. Natomiast tu będzie inny problem. Zapewne zapisałeś i wczytałeś grę będąc w stanie upojenia alkoholowego. To spowodowało że stan upojenia jest traktowany jako normalny. Podobny problem występował już w podstawce z radiacją. Najczęściej w mocno napromieniowanym tunelu na Wysypisku. Jeżeli ktoś miał pecha i zapisał tam grę, gdy wzrastał poziom napromieniowania, zginął i wczytał taki zapis, radiacja cały czas wzrastała, mimo, że gracz był już w bezpiecznym miejscu. Podobny przypadek występował w czystej soliance gdy ktoś zapisał grę w czasie godziny Grozy. Zapis przenosił informację że jest niebezpiecznie, co za tym idzie Striełok nie chciał spać, mimo, że dawno już było po godzinie Grozy. Myślę, że to ten sam mechanizm. Sugeruję wczytać zapis przed imprezą i na przyszłość mniej pić wódki A "BOCHATER" pisze się przez samo H. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) dzięki , a co może być , że długo się wczytuje i podczas wywala na pulpit ,tak samo jest jak użyję alt+tab parę razy muszę wciskać ikonkę na pasku zanim załapie , kiedyś były jakieś komendy które dopisywało się do po exe. Edytowane 30 Listopada 2015 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Podaj specyfikację swojego komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Chyba to to. specyfikacja.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Nie wiem ale chyba za słaby ten laptop do OP-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Specyfikację to masz lepszą od mojego kompa . Gdzie masz pliki gry? Przenieś je na dysk systemowy. Może tu tkwi problem ze zwiechą. Wolne dyski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Pliki mam na dysku D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi