Ignachinio Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 (edited) Dostałem zadanie na nazwisko współpracownika w barze podobno jest pod Kamazem pytanie tylko którym i czego mam szukać... Jak używać celowników PSO-3 czy innych odmian ACOGa? Ktoś wie? U mnie nie idzie tego na broń założyć. I z ostatniej chwili ktoś wie gdzie jest ten cały dynamit dla Wolności? Edited December 4, 2015 by Ignachinio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 (edited) Było z tym kamazem już, też mnie wkurzył ten quest https://stalkerteam.pl/topic/7482-poznać-imię-stalkera/Dynamit jest na Agropromie, jak wchodzisz do tego pierwszego kompleksu (od strony wejścia z wysypiska) co jest handlarz Adrenalina tojest tam na placu (gdzie była bitwa miedzy stalkerami i wojskiem) taka przyczepka żółta na kołach, to wejdź pod nią, skrzynia jest na jednej osi. Tylko waży 40kg to przygotuj się żebyś nie musiał przedmiotów wyrzucać Edited December 4, 2015 by tom3kb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 (edited) Ignachinio - w każdym opisie broni masz informacje o pasujących do niej dodatkach. W niektórych przypadkach - PSO-1 , w innych PSO-3 , ACOG etc. Edited December 4, 2015 by boberm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts