Ignachinio Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Dostałem zadanie na nazwisko współpracownika w barze podobno jest pod Kamazem pytanie tylko którym i czego mam szukać... Jak używać celowników PSO-3 czy innych odmian ACOGa? Ktoś wie? U mnie nie idzie tego na broń założyć. I z ostatniej chwili ktoś wie gdzie jest ten cały dynamit dla Wolności? Edytowane 4 Grudnia 2015 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Było z tym kamazem już, też mnie wkurzył ten quest https://stalkerteam.pl/topic/7482-poznać-imię-stalkera/Dynamit jest na Agropromie, jak wchodzisz do tego pierwszego kompleksu (od strony wejścia z wysypiska) co jest handlarz Adrenalina tojest tam na placu (gdzie była bitwa miedzy stalkerami i wojskiem) taka przyczepka żółta na kołach, to wejdź pod nią, skrzynia jest na jednej osi. Tylko waży 40kg to przygotuj się żebyś nie musiał przedmiotów wyrzucać Edytowane 4 Grudnia 2015 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Ignachinio - w każdym opisie broni masz informacje o pasujących do niej dodatkach. W niektórych przypadkach - PSO-1 , w innych PSO-3 , ACOG etc. Edytowane 4 Grudnia 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi