czernobyl10 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Mam konto steam i zainstalowanych kilka gier. Moje pytanie dotyczy sposobu przeniesienia tych gier na nowy komputer. Wystarczy je od nowa zainstalować czy musze je odinstalowywać ze starego komputera? Robił już ktoś taki manewr, bo po zalogowaniu się na swoje konto w nowym komputerze mam bibljoteke moich gier a nie są zainstalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Na innym komputerze instalujesz. Nie musisz odinstalować ich bo ja mam Half life 2 u siebie kolegi i w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Na nowym komputerze musisz ponownie zainstalować, samo przeniesienie nic nie da, bo system nie będzie ich widział. Natomiast konto w Steam, pozostaje bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Gry stemowskie można przenieść z całym folderem steama i program zorientuję się i doda potrzebne informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wielkie dzięki za odpowiedzi, najgorsze że po instalowaniu czeka update a to dodatkowe pare giga transferu. Można zamknąć wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi