kondotier Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 W modzie DEAT AUTUM 2, jest ulepszenie moda dodające efekt SSAO (Добавляет эффект SSAO) w szejderach. Czy ktoś oblatany, powie mi co to za efekt? Jest i druga rzecz. Możliwość zmiany na bildowski kursor. Wie ktoś czym się różni od tego w CCz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 SSAO polega w uproszczeniu na tym że światło padające na obiekt odbija się od niego i oświetla inne obiekty. Dzięki temu jest jaśniej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dziękuję. Jedna rzecz wyjaśniona. Zostaje sprawa bildowskiego kursora i nowe pytanie. Uruchomiłem filmowy poradnik i uderzył mnie bardzo skromny wygląd. Zwrócił też na to uwagę autor poradnika. Pytam więc, czy dla moda na CCz 1.0004, zmian całego HUDu na "bogatszy", jest problemem, czy też może jest już jakiś fix (fixy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi