carlopapa Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Witam chciałbym zapytać czy jest to normalne zjawisko, że jak podchodzę do Szewczenki na Zatonie aby pogadać z Noem to obraz robi się czerwony, a jak odchodzę to wraca do normy??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Ja się z tym nie spotkałem, a "falę mutantów" mam za sobą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted January 3, 2016 Author Report Share Posted January 3, 2016 U mnie to przedstawia się następująco: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Ciekawe...Też się z tym nie spotkałem. Czy to stan permanentny t.j. za każdym podejściem się powtarza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Miałem kiedyś coś podobnego, jeszcze w czystej soliance. Jak wlazłem na Bagna do wszystko miałem na czerwono zielono. Pomogło dopiero wczytanie wcześniejszego sejwa z Kordonu i powtórne wejście na Bagna. Jak dla mnie to jednostkowy problem graficzny. Może odejdź od szewczenki najdalej jak się da, zapisz grę, zmniejsz rozdzielczość i detale graficzne, wczytaj grę, zobacz co z tego wyszło. Może jak gra będzie miała mniej do wczytania to zaskoczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Na jego sprzęcie? Spróbować można... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted January 3, 2016 Author Report Share Posted January 3, 2016 (edited) Teraz zbieram ekipę do walki z mutantami jak się pojawię na Szewczenko to dam znać czy problem jest nadal. Poszedłem drugi raz i już jest O.K. chyba coś w grafie się zawiesiło albo coś... Edited January 3, 2016 by carlopapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts