PainChiller Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witajcie, ostatnio postanowiłem ponownie zainstalować solianke(już wyczuwam waszą radość :) ) więc, zaczynam nową grę i... no nic nie widać... jest tylko HUD i nic więcej, tylko nicość, nie widzę broni, rąk, NIC. Jak się poruszam - Stoje w miejcu i nic nie słyszę jedyne co sie dzieje to ambient słychać, i gdy obracam myszką to tak jakby coś sie minimapa obraca :/ Od razu mówię że to całkiem czysta i jak na razie w 100% Nie-modowana solianka i tak, próbowałem przeinstalować... to samo :/ PS: screena nie dam, bo z jakiegoś powodu nie zapisują się Szczegóły: 1) Zapisywanie gry nie działa, wywala z pustym logiem 2) Wczytywanie all.save wywala z pustym logiem 3) Quick sejvy o dziwo się zapisują, ale wczytanie wywala z pustym logiem :/ Pomocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Instalujesz oryginalnego moda, czy repacka ? Sterowniki zaktualizowane masz do najnowszych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 1 - Repack 2 - Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 W instalacji repacka jest opisany proces instalacji. Czy wgrałeś adaptację do swojego monitora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Tak(4:3), ale to nic nie zmienia. Myśle że to nie to, bo HUD to jedyna rzecz jaka w tym modzie działa (brak dźwięków, za wyjątkiem ambientu, brak możliwości poruszania się itd) przeinstalowałem 3 razy i d**a blada \ EDIT: taaaak... wiecie... wystarczyło pobrać od nowa nie pobrało się kilkanaście dosłownie mega. temat do zamknięcia i dzięki za wszelką pomoc :) Edytowane 12 Stycznia 2016 przez PainChiller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Przeinstalowałeś 3 razy, ale z tego samego archiwum ? Czy 3 razy ściągałeś na nowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 3 razy z tego samego archiwum... tak wiem wiem, po prostu zamknijmy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Spróbuj pobrać jeszcze raz - może źle Ci się zassało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 @apg2312 Nie zauważyłeś Cytat EDIT: taaaak... wiecie... wystarczyło pobrać od nowa nie pobrało się kilkanaście dosłownie mega. temat do zamknięcia i dzięki za wszelką pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Fakt, nie zauważyłem, że edytowałeś posta W takim razie zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi