PainChiller Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Witajcie przyjaciele! mam do was pytanie - ostatnio zauważyłem że wiele broni (Mn. Mauser K-98 itd) mają jak to nazywam Celownik dynamiczny(w sensie, w lunecie jest siatka), a mimo to podczas celowania nakłada sie dodatkowa tekstura. więc czy jest jakaś łatka czy coś w tym stylu co usuwało by ten efekt? jak nie, to czy ktoś ewentualnie dostarczy folder weapons z configów, abym sam mógł to zrobić?(PS: wiem że mogę wypakować, ale takie akcje na OP2 zwykle kończą się reinstallem moda, a niedawno wywaliłem spakowaną wersje :/ EDIT: chcę usunąć to: Aby było tak: (nie wiecie jak wymęczyłem F12 aby uzyskać ten efekt :P) Edytowane 13 Stycznia 2016 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Folder weapons to akurat mogę podrzucić: https://yadi.sk/d/-huNjpmpmtRQX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Gud. dzięki :) teraz postaram się poprawić wszystkie możliwe bronię, w miarę jak będę takowe poznawał EDIT: jak znacie jakieś bronie które też mają taki celownik (K98, MP5 9x18 itd) to piszcie, z chęcią się tym zajmę :) Edytowane 13 Stycznia 2016 przez PainChiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Radzę skorzystać z edytora modeli i porobić celowniki do snajperek. Należy potem skorygować współrzędne aima broni i mamy ładny efekt. Polecam, sam się bawiłem w takie coś, trzeba tylko skorzystać z builda (niekojarzę już jakiego) aby ustawić te współrzędne. Dla chcącego nic trudnego. Życzę powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Nie ma problemu, już takie coś zrobiłem kiedyś(co prawda nie wyszło najlepiej :/ ale było :) ) . Tutaj problem leży w tym, że aby zmodować OP2 to musiałbym się dokopać do plików i... no właśnie rozpakować a to się źle kończyło :/ mogę spróbować ale nic nie obiecuje. Na razie postaram się przerobić bronie które mają już zrobiony celownik, i gdy skoncze udostępnie wam pliki ;) Ahh, jak żem dawno się nie bawił w amatora modów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi