robyx Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Pomocy spotyka mnie to już drugi raz https://stalkerteam.pl/topic/7848-wylot-w-labiryncie/ tym razem w x-10 ten sam błąd ten sam zapis logu gra sypie się od razu po wejściu na lokacje x10 idę tam dokonać zwiadu w niewidzialnym egzo [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: f:\00\stalker op-2\gamedata\scripts\amk_anoms.script:365: attempt to index field '?' (a nil value) mój save zwiad.dds zwiad.sav proszę o pomoc gdyby mógł mi ktoś przesłać swój save Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Ranger801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Coś pokręciłeś. Jeżeli to misja "Zwiad", po otrzymaniu której wstawiłeś sejwa to nie masz iść do laboratorium X-10 tylko do Warlabu. Niewidzialne egzo nie jest ci potrzebne. Raczej sporo amunicji. Misja w X-10, z niewidzialnym egzo jest daleko później przy zadaniach związanych z wyprawą do Martwego Miasta i Błyskawicą. Wejście do Warlabu znajduje się na Radarze, ale przy skrzyżowaniu z drogą do Prypeci. Jest takie pomieszczenie przy granicy z lasem gdzie wchodzi się po drabince. Są też drzwi kodowe do których kod daje Siak po wykonaniu dla niego kilku zadań pobocznych. A więc w którym laboratorium masz ten wylot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robyx Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 wylot w x10 od razu przy wejściu na lokacje zrobiłem zdjęcie monolitu oddałem je Maximilianowi itd naprawiłem niewidzialne egzo na bagnach i idę się zaczaić przy przejściu do Sarkofagu w lab x-10 tutaj już doszedłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robyx Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 tak pomerdałem troszkę chodzi o zasadzke save robyx_autosave.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robyx Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Wielkie dzięki za powtórne uratowanie d...y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Witam. Nie chcę zakładać nowego tematu więc tu napiszę. Mam wieeelki problem z PDA dla Gawra. Rzuca mnie po całym x10 i nie mogę się dobrać do tego trupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 @tybet64 - Masz aktywne zadanie od Kostii, na schowek w X-10. Będzie "telepało" Cię po całym laboratorium, dopóki nie zbierzesz tego schowka przechodząc przez teleporty zgodnie ze wskazówkami. Po tym skrypt się dezaktywuje i X-10 jest dostępne normalnie. PS. : Cziterka nie pomaga na to, bo są restryktory. Gdzieś na Forum był patch na ominięcie tego (skryptu) - musisz poszukać, jeżeli masz problem z tym schowkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ewentualnie wstaw sejwa i sprawdzę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) O to chodzi że schowek Kostiii mam zaliczony. x10.sav Jeszcze jedno pytanie choć nie na temat. Kupiłem od Sacharowa "Żywe Serce", czy muszę szukać tej recepty? Edytowane 23 Grudnia 2017 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) 3 godziny temu, tybet64 napisał: Jeszcze jedno pytanie choć nie na temat. Kupiłem od Sacharowa "Żywe Serce", czy muszę szukać tej recepty? Raczej tak. Bo mod nie zawsze akceptuje "zamienniki". Jesteś na MW w tym miejscu zawsze robię sobie schowek przed ostatni spotkaniem z Gawrem który ograbia GG ze wszystkiego najlepiej przed tym też zrobić zakupy za całą kasę bo odzyskuje się niewiele. Po oddaniu dokumentów Gawrowi idź do Jakuta itd... (w DM Blendę śmiało możesz zabić) dokumenty dla gawra.ddsdokumenty dla gawra.sav Polecam korzystanie z poradnika do wcześniejszej wersji ale warto: Edytowane 23 Grudnia 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Dzięki ,wszystko by było super tylko nie mogę wyjść z MW nigdzie. Mam takie coś: xray_tybet.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Sprawdź ten sejw:dokumenty dla gawra test.ddsdokumenty dla gawra test.sav Ewentualnie podmień pliki na te z paczki (oczywiście zrób wcześniej kopie swoich) i po uruchomieniu ponownie moda sprawdź oba sejwy. gamedata.rar Edytowane 23 Grudnia 2017 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 (edytowane) Wielkie dzięki. Pomogło. Ja nie miałem zmienionej ilości pól na arty. To mam prezent pod choinkę. Edytowane 23 Grudnia 2017 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam.Gram kolejny raz w tego moda(tym razem Repack) i znowu ten sam problem chociaż trochę inny. Jak szukałem schowka Kostii to doszedłem chyba do tego pomieszczenia na dole gdzie są pijawki i rzuciło mnie do schowka. Wcześniej nic się nie działo. Dopiero jak wychodziłem z labu to mnie porzucało ale wyszedłem.Teraz nie mogę się dostać do tego nieboszczyka. Jest ponoć jakaś poprawka na ominięcie tego ale ni czorta nie mogę znaleźć a nie chce mi się wracać bo jestem daleko w przodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Możesz wstawić sejwa mogę sprawdzić u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Dzięki wielkie ale poradziłem sobie. Parę granatów m-61 i dużo apteczek i gościu wyleciał na korytarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) Jednak potrzebuję się pozbyć tych teleportów bo muszę pogadać z tym niedobitym doktorkiem(Poszukiwanie zaginionej ekspedycji). x10.dds x10.sav Edytowane 16 Lipca 2018 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Nie bardzo wiem, po co zostawiłeś wszystkie teleporty w schowku... Nie wiem też o jakim doktorze piszesz bo ten z wyprawy do x-10 na Twoim sejwie nie żyje... O ile pamiętam trzeba było go dobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) Chodzi mi o te do schowka Kostii (te całe restryktory czy coś). Jak szukałem tego schowka to w którymś pomieszczeniu przerzuciło mnie do niego i zabrałem co w nim było. Dopiero jak wychodziłem z labu to mnie zaczęło rzucać gdzie popadnie. I teraz nie mogę się swobodnie poruszać. A ten doktorek nie wiem jak zginął bo jak wywalałem różne badziewie z plecaka do tej skrzynki przy wejściu to mi się zadanie zaliczyło. rad1.dds rad1.sav A teraz mam problem ze schowkiem Ducha. Chyba jest w jakimś pomieszczeniu do którego nie mam dostępu. Edytowane 20 Lipca 2018 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 6 godzin temu, tybet64 napisał: A teraz mam problem ze schowkiem Ducha. Chyba jest w jakimś pomieszczeniu do którego nie mam dostępu. Problemy w X-10 będą ponieważ nie masz wyłączonych teleportów. Z tego co wydumałem schowek Ducha miałeś już częściowo zrobiony. PDA Ducha miałeś w plecaku ale brakowało w nim dwóch artefaktów Pióro i Piaskowiec. Ponieważ plecak w schowku był pusty dodałem do inwentarza te dwa arty i zadanie się zaliczyło bez ruszania z miejsca. Zagadaj z Duchem: rad1 ok.ddsrad1 ok.sav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi