bacenty Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Witam, jakiś czas temu zamieniłem sobie OL 2.2 na OL 3.1 i trochę zaskoczył mnie brak teleportów za CNPP ;-) Jeszcze bardziej zaskoczył mnie widok Priboi'a z kolegami i zadanie, jakie mi zlecił. Ale nic to, pomyślałem i ochoczo zacząłem szukać fragmentów. Wszystko było dobrze do momentu, kiedy wszedłem do lokacji Generatory - jakieś 10 sekund w terenie i nagła śmierć bez żadnego widocznego powodu. Nikt nie strzela; nie ma mutantów, anomalii, promieniowania, emisji, czy PSI-emisji. Nie jestem ranny, więc nie krwawię; pasek zdrowia full; kombinezon wypasiony (exo, exo Kła, albo Skat 9M); na pasie: simbion, mica, moonlight, crystal i soul drops. Idę sobie i szukam, a tu nagle - zgon. Respawn = zgon. Kolejny respawn = zgon (da capo senza fine...) Help, plizzz, anyone!!! Dodałem minutowy filmik na YouTubie przedstawiający jedną z moich licznych śmierci... Nie jestem jutuberem, nie umiem robić filmów, więc nie przyjmuję ewentualnego hejtu - znaczy, walę w ryj. Edytowane 17 Lutego 2016 przez bacenty dodany content Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Może to wina cheaterki w modzie, bo na moddb pisałeś, że bawiłeś się różnymi rzeczami Ps: 10 tysięcy naboi matko albo jesteś tak fatalnym strzelcem, że tyle potrzebujesz albo jesteś takim wielkim chomikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Dzięki za Re: tom3kb. Chomikiem, cholercia, chomikiem ;-) Każdą broń rozładowuję przed sprzedażą. Już wiem, co sknociłem - Kanyhalos podpowiedział mi, że błąd polega na spawnowaniu kombinezonu MZ-X przed Lab-26. Wtedy nawet nie wiedziałem o istnieniu tego laba. Po prostu wyciągnąłem kilka ciuchów z uniqueitems i wrzuciłem jako reward do taskmanagera... A tak naprawdę powodem nie była chęć posiadania wypasionego outfitu, tylko szukałem skubanego tactical abakana i nie mogłem go nigdzie znaleźć. Potem okazało się, że Friar jest tuż obok Pokera w Dead City... Wróciłem do starych save'ów sprzed spawnu i czuję się, jakbym dinozaura odkopał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi