skhi Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Mam taki problem że przy próbie użycia śpiwora wywala do pulpitu z takim logiem FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : script_engine.cpp [error]Line : 75 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ... - lost alpha\gamedata\scripts\la_actor_sleep.script:181: attempt to call field 'is_blowout_active' (a nil value) Pomocy .Proszę . Edytowane 5 Marca 2016 przez skhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Na Rosyjskich forach piszą że wystarczy wywalić tą linijkę z pliku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No chyba coś zepsułem .Teraz śpiwór nie działa .Przy probie dalszej rozgrywki bug za bugiem .Którą konkretnie linijkę mam usunąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Linijkę nr 75 pliku la_actor_sleep.script jak wynika z loga - zrób kopie zapasową pliku rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Tą wskazaną linijkę usunąłem ,teraz śpiwora nie można użyć.Kilka minut grania i kolejny wylot przy rozmowie z Sidorem FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : script_engine.cpp [error]Line : 75 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ... - lost alpha\gamedata\scripts\la_actor_sleep.script:179: attempt to call field 'is_blowout_active' (a nil value) Pomysły jakieś inne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Wyślij mi ten plik postaram się go zedytować tak, żeby Ci chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Wysyłam . la_actor_sleep.script Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 To jest oryginalny plik bez twojej edycji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Teraz nie powinieneś mieć takiego błędu : la_actor_sleep.script 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Wypróbowałem ,działa bez zarzutu .Wielki szacun i ukłony dla umiejętności .Dziękuję pięknie i pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Wytłukłem wojaków na Agropromie .Przy przeszukiwaniu zwłok info o schowku .Ja do schowka otwieram pięknie ale się nachapie , próbuje przełożyć do plecaka a tu FATAL ERROR [error]Expression : g_uiSpotXml->NavigateToNode(path_base,0) [error]Function : CMapLocation::LoadSpot [error]File : map_location.cpp [error]Line : 79 [error]Description : XML node not found in file map_spots.xml [error]Arguments : treasure_looked To samo miałem na Kordonie przy jednym ze schowków wojskowego .Pomóżcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Jaką masz wersję Lost Alphy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 1.30013 patch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Niestety, muszę cię zmartwić bo wersja którą posiadasz jest wersja nie patchowaną. Zainstaluj najnowszy patch, nowa gra niestety wymagana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dzięki za podpowiedź .Zainstaluję nowego patcha i pogram od nowa bo warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi