cichy Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Napisałem to wiele lat temu. Byłem młodszy, romantyczny i pełen wiary w ludzi (to ostatnie mi tylko już zostało). Aniele cienia Krople deszczu w świetle księżyca One szepcą Twe imię Płomieniu suchych traw Znikasz gdy kładzie się mgła Jesteś kroplą krwi Życiem zamkniętym w krótkim spojrzeniu Pamięcią dzikiej miłości... W czerwieni zachodzącego słońca Zapisane jest imię Twoje Niczego już nie mam Wołam Cię... Wierzę, że dusza jest wieczna W niej jest imię Twoje.... Jestem jeźdźcem szału Mojej ostatniej drogi Śmiertelnej przejażdżki w nicość... Zostanie pamięć Na jej dnie jest samotna łza W niej jest imię Twoje... © by cichy (Piotr S.L.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Romantyczny, to Ty dalej jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Nieźle, teraz interpretujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Cytat teraz interpretujemy Matko Boska koszmar z podstawówki powrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Poezja plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi