portals Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ranking rubli wyświetla nazwy logowania zamiast nazwy wyświetlenia. Tabelka jest nieczytelna i nieestetyczna. (w trakcie naprawy) Konieczne jest osobne logowanie do forum i pobieralnii. Błędy graficzne w szablonie o których wspomniał @kondotier. Problemy rozwiązane: Część obrazków niema poprawnych miniaturek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dodałbym jeszcze czasowe wyłączenie scalania postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Tak przed awarią, jak i po niej, mam nieprawidłowe wyświetlenie tytułów strony. Są na białym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Post pod postem, ale to nowa rzecz, więc podbijam temat. Będąc w Nieprzeczytanych wiadomościach, usiłuję dokonać własnych ustawień. Np. w Statusie odczytu, na pokazywanie nieprzeczytanego posta, lub w Przedziale czasu, na posty od ostatniej wizyty. Po ustawieniach dokonuję zapisania nowych ustawień, jako nowy strumień. Niestety, ale moje nowe ustawienia nie zostają zapisane i po przeczytaniu pierwszego tematu, wracają do poprzednich. Jak postąpić, abym miał swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Nie mam innego wyjścia aby podbić temat. Muszę post pod postem. Ta sama sprawa na którą nie dostałem odpowiedzi. Co bym nie robił, to będąc w Nieprzeczytanych wiadomościach, nie mogę zapisać wprowadzonych tam indywidualnych ustawień. Wchodzę do Nieprzeczytanych wiadomości, i chcąc zobaczyć w temacie ostatnie nieprzeczytane posty, za każdym razem muszę ręcznie dokonać jak na screenie zaznaczenia tego. Zatwierdzam na przycisku "Zapisz jako nowy strumień" i wchodzę do tematu tam gdzie chciałem. Ale po powrocie do spisu mam znów ustawienie na górę strony. Co mam zrobić, aby forum zapamiętało ustawienie na pierwszy nie przeczytany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Po zapisaniu swojego strumienia możesz zrobić tak : Ten przycisk ustawi twoje ustawienia jako "domyślne" dla Ciebie. Dodatkowo na górze strony pod przyciskiem Aktywność jest tak jakby menu zarządzania twoimi ustawieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Na ekranie 1280x800 strona główna forum znika po prawej za ekranem. Tabelka z RUB na głównej traci linie gdy się pomniejszy wielkość strony. Screeny http://imgur.com/a/QnxI6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 @Allen - Na razie działa. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Kolejny problem jaki mam. Kiedy po napisaniu posta wracam na główną stronę, nie ma go w ramce nowych postów. Nawet odświeżenie strony nie skutkuje. Pojawia się dopiero po jakimś czasie, gdy wykonam kilka innych działań na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi