Ignachinio Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Siema mam pytanie. Ktoś wie co się stało z tym poradnikiem? Nie idzie zmieniać lokacji. Tak jakby ktoś skasował poprzednie dane. http://bar-stalk.forum2x2.com/t313-topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Sprawdziłem ten podany link i działa. Porady są zamknięte w opisanych spojlerach. Trzeba otwierać ten, jakie zadanie nas interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Link działa - ale czytelność informacji już niekoniecznie - Ignachinio ma rację - faktycznie jest przedstawione tylko kilka lokacji z całej gamy .Tzn :Warlab , Labirynt , Agro i jego Podziemia..... i jeszcze chyba dwie - reszty nie widziałem lub nie potrafie odcyfrować sposobu na otwarcie kart z informacjami . Ot - nowa szata , nowy pomysł Lotsmana.Trzeba będzie szukać gdzie indziej Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Trzeba zaczynać stąd : http://bar-stalk.forum2x2.com/f47-forum Ale faktycznie, ktoś włączył komplikator. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Aaaa........dzięki, dzięki apg2312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 To dlaczego w X-18 nie ma prawie wszystkich zadań? Zostały tylko cztery Gdzie reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Wszystko jest tylko trzeba przejść stronę dalej .W linku który podał apg2312 kwesty są porozrzucane na dwóch stronach. Zauważ, że tematy z nazwami lokacji w rozwinięciu powtarzają się. Jeżeli nie znajdziesz interesującego cię kwestu np w X-16 na pierwszej stronie , przechodzisz na drugą i klikasz w wybrany temat z rozwinięciem X-16 na niej. Mnie się dobrze gada bo miałem w szkole rosyjski- zostaje Ci więc translator, choć w cyrylicy też jest do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi