Ignachinio Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Dostałem na niego namiar od Doktora.. centralna Prypeć.. na placu widać go gołym okiem.. chodzę i nie mogę znaleźć? Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Trzeba udać się na ATP (w opisie schowka jest, że dostępny jest z dachu), tam teleport do Prypeci. Gdy znajdziesz się na dachu, lornetka i poszukaj plecaka ( nie chcę Ci psuć zabawy dokładniejszym opisem jak tam dotrzeć) Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Znalazłem schowek a raczej miejsce gdzie powinien się znajdować w Dziczy (betonowe kręgi), ale go tam nie ma. W opisie misji jest mowa o ręcznych teleportach, czy to jest klucz do znalezienia schowka czy też jest gdzie indziej? O co tu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Schowek powinien być w środku betonowego kręgu (tym wyższym). A teleport żeby z niego wyleżć. No chyba, że masz podrasowany skok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Sprawa załatwiona wskoczyłem do złych betonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi