mkk7 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Battlefield 1 tym razem przenosi rozgrywkę nie do przyszłości a cofa nas wstecz do I Wojny Światowej. Obszerny niemal godzinny gameplay z rozgrywki wieloosobowej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irmin Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Z jednej strony chciałoby się powiedzieć - NARESZCIE! I WW, destrukcja otoczenia, pojazdy! Z drugiej boje się anachronizmów, czyli I Wojna Światowa będzie tylko na papierze (np. sterowce podobno tak nisko nie latały). I dlatego też czekam na betę, bo w odróżnieniu od tworu od NoVision jest dość spora szansa na to, że finalny produkt będzie ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Samoloty z tamtego okresu też nie były jakieś super więc te balony być może są dobrze ustawione. Akurat na temat I-ej Wojny Światowej wiem dużo mniej, po prostu trzeba poczekać bo będzie na pewno więcej materiałów wideo z tej produkcji tym bardziej że premiera już 21 października. Ma być krwawo. Edytowane 13 Czerwca 2016 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Może ktoś mnie z błędu wyprowadzi ale... w danym fragmencie rozgrywki (wg mnie oczywiście) nie było nic innowacyjnego POZA oczywiście tym że to okoliczności przyrody I W.Ś? Parafrazując tytuł pewnej książki: "W Battlefieldzie bez zmian"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Anton najprawdopodobniej twórcy gry chyba nie mieli w planach wprowadzać jakichś innowacyjnych zmian w samej rozgrywce, po prostu graczom powoli zaczynały się nudzić te futurystyczne strzelanki i wrócili do "korzeni", nie jest to co prawda II W.Ś ale blisko i klimaty podobne. Jest bardzo dużo pozytywnych komentarzy z tego powodu, ale jak zwykle to rzecz gustu. Ogólnie rzecz biorąc zmiana jest dość spora, inaczej będzie wyglądała walka w przyszłości (spora dowolność interpretacji) inaczej w realiach I W.Ś bo tą znamy i czegoś trzeba się trzymać żeby to miało sens. Takie jest moje zdanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Dla tych co mają "trochę" wolnego czasu . Ponad godzinny gameplay z rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Bug goni buga, ale gra jest ciekawa - zobaczymy Póki co jestem chętny (ale Premium Edition długo po premierze[bugi?]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Bugi bugami, gorzej niż za premiery czwórki raczej nie może być. Natomiast pooglądałem trochę filmów u LevelCap'a i on najbardziej narzeka na zbyt dużą ilość punktów otrzymywanych za przejęcie flagi w trybie Podboju. Do tego ja bym dorzucił niezrozumiale zrobiony Szturm, gdzie mamy teraz jednocześnie "tickety" i czas pozostały na zniszczenie stacji, co jest bez sensu. Więcej większych mankamentów ja osobiście nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Znamy ostateczne wymagania sprzętowe. Minimalna konfiguracja sprzętowa: OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit) procesor: AMD FX-6350 / Intel Core i5 6600K 8 GB RAM karta graficzna: AMD Radeon HD 7850 2GB / Nvidia GeForce GTX 660 2GB DirectX: 11.0 50 GB wolnego miejsca na dysku twardym Zalecana konfiguracja sprzętowa: OS: Windows 10 (64-bit) procesor: AMD FX 8350 Wraith / Intel Core i7 4790 16 GB RAM karta graficzna: AMD Radeon RX 480 4GB / Nvidia GeForce GTX 1060 3GB DirectX: 11.1 50 GB wolnego miejsca na dysku twardym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Coraz więcej wiadomości na temat samej kampanii, grać będziemy kilkoma postaciami, których losy będą rozwijane w kolejnych misjach. Jedynie w prologu pod tytułem Storm of Steel, będziemy po każdej naszej śmierci uczestniczyć w walce następnym żołnierzem, w dość krótkim czasie zobaczymy obraz walki z perspektywy wielu postaci. Premiera 21 października. Fragment rozgrywki z prologu, robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi