Mnieciu Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Spróbuj aplikacji Yanosik. Używam do przejazdów na terenie Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ja chcę jakąś dobrą nawigacje jestem gotów za to zapłacić, rozliczę sobie ten wydatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Naviexpert. Miałem ale jak mam jeden długi przejazd miesięcznie to abonamentu nie opłaca mi się płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 53 minuty temu, LordDino napisał: Ja chcę jakąś dobrą nawigacje jestem gotów za to zapłacić, rozliczę sobie ten wydatek. Zaraz będzie wysyp wszystkich znanych programów nawigacyjnych A serio, skoro coś jest bezpłatne, to po kiego grzyba płacić ? Zainstaluj sobie Yanosika https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.neptis.yanosik.mobi.android i mapy Google. Zestaw jest w zupełności wystarczający, i co najważniejsze praktycznie na bieżąco aktualizowany. A za kasę, którą byś wydał na abonament wykup sobie dodatkowy pakiet internetowy - obydwie wcześniej wymienione nawigacje najlepiej działają w trybie on-line, dodatkowo masz w trybie rzeczywistym różne informacje drogowe. Jak już serio chcesz wyrzucać pieniądze, to polecana jest Automapa http://www.automapa.pl/pl/pobierz/aktualna-wersja-pobierz/automapa-dla-android/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 @apg2312 na yanosiku zgarniasz punkty na orlen za zgłoszenia radarów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Śmieszna sprawa powinno działać na GPS, a woła o internet dlaczego? Nawet map Gogle nie mogę włączyć (lokalizacja jest włączona). Tablet ma swoją nawigacje i też nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Mapy Google jeśli nie pobierzesz wcześniej mam wymagają połączenie z internetem. Słyszałem że teraz da się pobrać mapy i używać offline ale z bezpłatnych offline to polecam HERE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Aha to żeby działały mapy gogle to internet musi być, ale jak wrzucę tego Yanosika to zacznie używać GPSa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Nie. Yanosik też wymaga trybu online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 No to która działa tylko na GPSie w tym celu kupiłem tablet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 https://support.google.com/maps/answer/6291838?hl=pl http://www.komputerswiat.pl/poradniki/programy/nawigacja/2016/05/nawigacja-gps-w-trybie-offline.aspx W sumie czasy klasycznej nawigacji, która korzystała tylko z odbiornika GPS i wgranych map zasadniczo się skończyły. Wszystkie programy nawigacyjne w jakimś stopniu korzystają z Internetu oraz A-GPS. Jest to IMHO jednak zaletą, bo choćby w Yanosiku mamy dzięki temu aktualizowaną w trybie rzeczywistym mapę fotoradarów i punktów kontrolnych, a we wszystkich chyba nawigacjach jest na bieżąco monitorowany ruch drogowy i wszelkie utrudnienia (wypadki, korki, objazdy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Wszystko fajnie ale są miejsca bez sieci. Stajesz w szczerym polu chcesz gdzieś dojechać i lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Pisze jeszcze raz: Automapa i HERE działają offline. Mapy Google częściowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Czyli jak chcę żeby mi działało jako GPS to Automapę muszę kupić (to nie problem, rozliczę to)? Po to właśnie kupiłem tablet, bo w szczerym polu skończył mi się zasięg netu i stałem w ciemnej ...... Tablet kupiłem po to żeby mi chodził jako nawigacja, bo telefon tak nie działał, a tablet jest wszechstronniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Praktycznie wszystkie nawigacje online nie muszą być online całą drogę ale potrzebują połączenia co jakiś czas oraz w przy wybieraniu celu. Nawigacje offline typu HERE czy Automapa potrafią działać całkowicie bez internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 To ja bym wolał te bez netu, bo z netem to działa mi telefon i to mnie zawiodło. Patrzyłem na rankingi i Automapa jest najlepsza to co ją sobie instalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Automapy używałem na zwykłym GPS i się sprawdzała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 To ja bym 9 godzin temu, Mnieciu napisał: Automapy używałem na zwykłym GPS i się sprawdzała. O to mi chodzi ma działać bez netu tzn. w szczerym polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 To zasysaj automapę tylko ona raczej mało nie waży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Mam na nim 16 giga, a i znajdzie się karta 32 giga więc starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 A tak z innej beczki wie ktoś jak naprawić fakt, że komp nie widzi tabletu, wsio inne widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Na tym samym kablu widzi inne urządzenia, a tabletu nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) A sterowniki do niego zainstalowałeś ? Przy podłączeniu kabla masz wybór opcji na tablecie jako urządzenie multimedialne lub aparat (PTP) ? Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Nie było opcji instalowanie sterowników. A kabel jest w PC usb, a do tabletu ten uniwersalny też tam wchodzi ładowarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Zainstaluj na kompie sterowniki do tego tabletu, jak nie dostałeś na płytce to pobierz ze strony producenta. Czy przy podłączaniu kabelka do tabletu masz na nim możliwość zmiany trybu USB jako urządzenie multimedialne lub aparat (PTP) ? Albo stąd pobrać tylko wybrać model. https://androidmtk.com/download-lenovo-usb-drivers Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi