czernobyl10 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Mam problem z portami USB na laptopie z systemem W 10 64 bity. Otóż wczoraj nastąpiła dziwna sytuacja, w pewnym momencie porty USB przestały działać zarówno USB 2.0 jak i USB 3.0. Po podłączeniu myszy, modemu otrzymuje komunikat: nie rozpoznane urządzenie, wchodząc w menagera urządzeń przy portach mam żółte wykrzykniki i napis o niepowodzeniu restartu portu. Dziwne bo była to nagła sytuacja, nie instalowałem żadnych sterowników, mysz i modem ten sam i nagle błąd. Próbowałem włączenia od nowa portów, restart komputera również nie pomógł. Zastanawiam się nad przywróceniem z punktu przywracania do ostatnio działającej konfiguracji. Znajomy poradził aby sprawdzić rejestr ponieważ mogło się coś pokrzaczyć w rejestrze. Macie jakieś opcje, format nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ale cóż robiłeś w tym momencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Siedziałem i przeglądałem internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 @czernobyl10 spróbuj w menadżerze urządzeń odinstalować wszystkie urządzenia usb i zrobić restart kompa żeby system wyszukał je ponownie i zainstalował sterowniki na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 @czernobyl10 podaj proszę model laptopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Niestety wygląd to trochę na jakiś problem sprzętowy. Podłącz pendrive (najlepiej z systemem) i zobacz czy BIOS go widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Problem rozwiązany, skan AdwCleanerem i jakieś szkodliwe oprogramowanie Green Tree Aplications które ściągnął sobie youtubedowlander spowodowało blokadę w rejestrze. Wszystko gra. Polecam Adwcleanera https://toolslib.net/downloads/finish/1/get/byap783pz9dkUMzcznVDdTCoBcWGezX2 . Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi