kondotier Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Z dłuższych modów, to możesz wybrać Wariant Omega 4.0, albo Klondajk 2.0. Oba spolszczone i wymagające w miarę. A co dotyczy Rebornów, jeżeli już, to zacznij od 1 części, czyli Reborn FF. Fabularnie nie jest trudną Apokalipsa, ale w jej Remake nie grałem i nie wiem jak wygląda optymalizacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 2 godziny temu, Mnieciu napisał: Podrzućcie jakieś dłuższe modziwo, w które mógłbym się zagłębić. Coś w stylu OGSE, ale żeby jakieś nowości w mechanikach pojawiły. A może jednak OGSE 0.6.9.3 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 @Anton Gorodecki OGSE już było. @kondotier klondajk tak samo. A wariant omega zapomniałem dzięki. Coś się wybierze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 ja bym chętnie zobaczył -Dolina Szeptów -Droga we Mgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 @Mnieciu - nie widzę w dziale Utworzone playlisty Kronik Czarnobyla (otworzyłem dział na wszystkie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 @kondotier mam już zajęcia: kroniki, Omega, TŚ2. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 To do dzieła. Tylko nie zatrać się w robieniu filmików i nauki nie zaniedbaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dobrze tato. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Jak uporasz się z wybranymi, możesz się przyjrzeć temu : https://stalkerteam.pl/topic/6009-tajemnicze-ugrupowanie/ Zapomniano o nim, a wart zagrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 @up Przeszedłem go, krótki prosty i niezbyt ciekawy, do niego to raczej poradnika nie potrzeba bo jest łatwy, a i graczy też nie ma czym kusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Muszę zażyć trochę przerwy. Na youtubie widzimy się po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi