ƉƐϼД Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ok to tak gram na aktualnej wersji z nowym spolszczeniem. jak zaglądam do ekwipunku byle jakiego trupa to wywala fatal error Expression : fatal error Function : CScriptEngine::lua_error File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp Line : 73 Description : Arguments : LUA error: ...f chernobyl\gamedata\scripts\treasure_manager.script:444: attempt to compare number with nil EDIT Fix: Otwieramy gamedata\scripts\treasure_manager.script i jak w 444 linijce mamy wartości na 0 to zmieniamy na 1 Fixed: 444: if tonumber(treasure_prob) >= 1 and Buged: 444: if tonumber(treasure_prob) >= 0 and Kurde ale nie wiem Od czego te wartości 1 , 0 chyba 1 = On, 0 = Off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 To prawdopodobnie moja wina Dzisiaj podczas gry też miałem ten error kilkakrotnie. Gdy tworzyłem "Polski akcent Solianki" zapomniałem o zmianach testowych, które wprowadziłem w jednym pliku i potem ich nie cofnąłem. Poniżej masz link na "lekarstwo": http://www.megaupload.com/?d=9BARR6Y8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Poprawka wprowadzona do wersji 11.01.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Najnowsze spolszczenie zawiera już wszystkie poprawki wprowadzone przez Yurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Poprawka mapy drugiego przejścia na Bagna jest jeszcze dyskutowana. W polonizacji 11.01.11 znajduję sie zaktualizowany pakiet 'polski akcent' Yurka i zmodyfikowany kombinezon SEVA CN z hełmem z Metro 2033. Poza tym poprawiony został problem używania miniguna w tych egzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi