unity_modder Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Jak jest taki temat to proszę go przenieść.Czego wam brakowało w Clear Sky mi bardziej rozbudowanego ostatniego poziomu i że gierka była za krótka. Mam nadzieję że wyjdzie S.T.A.L.K.ER 2 bo jak pamiętam gierka miała wyjść w 2012 roku a mamy 2016 i nic. Każdy S.T.A.L.K.ER coś wnosił. Mam nadzieję że będzie na takim samym silniku lub podobnym, studio gsc world zostało reaktywowane, co sądzicie czy jest szansa na wyjście S.T.AL.K.E.R.A 2 ? Edit: Na forum piszemy poprawnie po polsku, to twój kolejny niechlujny post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Szczerze mówiąc w CSie brakowało mi tego żeby przejść całą fabułe bez wylotów A i stalkera 2 nie będzie. Amen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnieciu Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 @unity_modder No przyjacielu CS, Cs-em, ale zasady gramatyki, interpunkcji itd. obowiązują 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szperacz Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 51 minut temu, MonoLityczny napisał: Szczerze mówiąc w CSie brakowało mi tego żeby przejść całą fabułe bez wylotów O tym nie wiedziałeś? 1 godzinę temu, unity_modder napisał: Czego wam brakowało w Clear Sky mi bardziej rozbudowanego ostatniego poziomu To raczej bym powiedział standard w serii. 1 godzinę temu, unity_modder napisał: że gierka była za krótka. Jak ty grałeś? Same misje główne? Mi na pewno przejście CN'a zajęło ponad 30h. 1 godzinę temu, unity_modder napisał: Mam nadzieję że wyjdzie S.T.A.L.K.ER 2 bo jak pamiętam gierka miała wyjść w 2012 roku a mamy 2016 i nic. Każdy S.T.A.L.K.ER coś wnosił. Mam nadzieję że będzie na takim samym silniku lub podobnym, studio gsc world zostało reaktywowane, co sądzicie czy jest szansa na wyjście S.T.AL.K.E.R.A 2 ? To samo studio, ale inny zespół. Nikłe szanse że S.T.A.L.K.E.R 2 powstanie, a to dlatego że jak wspomniałem to nie jest ten sam zespół, a dwa że doszło do tarcia o prawa do marki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 @Szperacz, mówimy o czystym stalkerze nie modach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szperacz Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 (edited) @MonoLityczny, Wiem, ale z tym przynajmniej da się komfortowo grać Edited October 5, 2016 by Szperacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Ale nadal jest niezoptymalizowany tak jak czeba, LUAFix mi lekko pomógł... więcej o nim napisał Godlike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szperacz Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Nie powiedziałbym, w moim przypadku bez tego moda CN był praktycznie niegrywalny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Przeszedłem CzN na niezbyt silnym komputerze. Jakoś nie pamiętam, aby mnie gnębiły wyloty. I nic mi w nim nie brakowało. Mieli jeden uciekać, a drugi go gonić i tak było. Wyglądało na to i gdyby ekipa się nie rozpadła, byłaby trzecia gra spajająca dwie poprzednie. Wiem, że każdy z tu obecnych ma swoją wizję idealnego stalkera. Ale z tym, to jak z kobietami. Jeden się cieszy że ma gnat, a drugi z łóżka pełnego szczęścia, że aż bokami wypływa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strielon Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 (edited) Mnie rozczarowało to, że od początku wiedzieliśmy jaki będzie finał i te nudne wojny frakcji na starych lokacjach. Smutne jest również to że nie wykorzystali potencjału Limańska. Edited October 6, 2016 by Strielon Link to comment Share on other sites More sharing options...
unity_modder Posted October 6, 2016 Author Report Share Posted October 6, 2016 Przepraszam za błędy. Mi brakowało lepszego, systemu frakcji i możliwości dołączenia do wojskowych. Takiego smaczku jak głód, ale każda cześć coś ma wyjątkowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szperacz Posted October 9, 2016 Report Share Posted October 9, 2016 (edited) Dnia 5.10.2016 o 20:03, kondotier napisał: Przeszedłem CzN na niezbyt silnym komputerze. Jakoś nie pamiętam, aby mnie gnębiły wyloty. I nic mi w nim nie brakowało. Mieli jeden uciekać, a drugi go gonić i tak było. Bardziej to że się CN uruchomiło i nawet dało jako tako grać, ale błędy i skopana optymalizacja skutecznie mnie na dłuższy czas odrzuciły od grania. Dnia 6.10.2016 o 12:15, Strielon napisał: Mnie rozczarowało to, że od początku wiedzieliśmy jaki będzie finał Tak to jest jak się robi jakiekolwiek prequele(gry, filmy itp). Dnia 6.10.2016 o 12:15, Strielon napisał: te nudne wojny frakcji na starych lokacjach. Możliwe że gdyby powstał S2 to wojny frakcji zostały by poprawione(jak fani mogli to developer tym bardziej), ale jakoś lokacje z Cienia bardziej mi pod pasowy w CN z jakiegoś powodu. Dnia 6.10.2016 o 12:15, Strielon napisał: Smutne jest również to że nie wykorzystali potencjału Limańska. Tak samo jak Prypeć w Cieniu i Zewie, jak idzie o CN to gdyby ZoH nie został skasowany to Limańsk zyskałby drugie życie(jak całe CN z resztą). Edited October 9, 2016 by Szperacz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEB2E Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Dziwne, ja wylotów nie miałem :l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulman Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 Stalker Czyste Niebo to moja ulubiona cześć z całej Trylogii Stalkera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shay Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 Brakowało mi tylko że nie było hełmów ja w Zew Prypeci . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts