unity_modder Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jak jest taki temat to proszę go przenieść.Czego wam brakowało w Clear Sky mi bardziej rozbudowanego ostatniego poziomu i że gierka była za krótka. Mam nadzieję że wyjdzie S.T.A.L.K.ER 2 bo jak pamiętam gierka miała wyjść w 2012 roku a mamy 2016 i nic. Każdy S.T.A.L.K.ER coś wnosił. Mam nadzieję że będzie na takim samym silniku lub podobnym, studio gsc world zostało reaktywowane, co sądzicie czy jest szansa na wyjście S.T.AL.K.E.R.A 2 ? Edit: Na forum piszemy poprawnie po polsku, to twój kolejny niechlujny post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Szczerze mówiąc w CSie brakowało mi tego żeby przejść całą fabułe bez wylotów A i stalkera 2 nie będzie. Amen. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 @unity_modder No przyjacielu CS, Cs-em, ale zasady gramatyki, interpunkcji itd. obowiązują 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperacz Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 51 minut temu, MonoLityczny napisał: Szczerze mówiąc w CSie brakowało mi tego żeby przejść całą fabułe bez wylotów O tym nie wiedziałeś? 1 godzinę temu, unity_modder napisał: Czego wam brakowało w Clear Sky mi bardziej rozbudowanego ostatniego poziomu To raczej bym powiedział standard w serii. 1 godzinę temu, unity_modder napisał: że gierka była za krótka. Jak ty grałeś? Same misje główne? Mi na pewno przejście CN'a zajęło ponad 30h. 1 godzinę temu, unity_modder napisał: Mam nadzieję że wyjdzie S.T.A.L.K.ER 2 bo jak pamiętam gierka miała wyjść w 2012 roku a mamy 2016 i nic. Każdy S.T.A.L.K.ER coś wnosił. Mam nadzieję że będzie na takim samym silniku lub podobnym, studio gsc world zostało reaktywowane, co sądzicie czy jest szansa na wyjście S.T.AL.K.E.R.A 2 ? To samo studio, ale inny zespół. Nikłe szanse że S.T.A.L.K.E.R 2 powstanie, a to dlatego że jak wspomniałem to nie jest ten sam zespół, a dwa że doszło do tarcia o prawa do marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 @Szperacz, mówimy o czystym stalkerze nie modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperacz Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) @MonoLityczny, Wiem, ale z tym przynajmniej da się komfortowo grać Edytowane 5 Października 2016 przez Szperacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Ale nadal jest niezoptymalizowany tak jak czeba, LUAFix mi lekko pomógł... więcej o nim napisał Godlike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperacz Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Nie powiedziałbym, w moim przypadku bez tego moda CN był praktycznie niegrywalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Przeszedłem CzN na niezbyt silnym komputerze. Jakoś nie pamiętam, aby mnie gnębiły wyloty. I nic mi w nim nie brakowało. Mieli jeden uciekać, a drugi go gonić i tak było. Wyglądało na to i gdyby ekipa się nie rozpadła, byłaby trzecia gra spajająca dwie poprzednie. Wiem, że każdy z tu obecnych ma swoją wizję idealnego stalkera. Ale z tym, to jak z kobietami. Jeden się cieszy że ma gnat, a drugi z łóżka pełnego szczęścia, że aż bokami wypływa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Mnie rozczarowało to, że od początku wiedzieliśmy jaki będzie finał i te nudne wojny frakcji na starych lokacjach. Smutne jest również to że nie wykorzystali potencjału Limańska. Edytowane 6 Października 2016 przez Strielon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unity_modder Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Przepraszam za błędy. Mi brakowało lepszego, systemu frakcji i możliwości dołączenia do wojskowych. Takiego smaczku jak głód, ale każda cześć coś ma wyjątkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szperacz Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Dnia 5.10.2016 o 20:03, kondotier napisał: Przeszedłem CzN na niezbyt silnym komputerze. Jakoś nie pamiętam, aby mnie gnębiły wyloty. I nic mi w nim nie brakowało. Mieli jeden uciekać, a drugi go gonić i tak było. Bardziej to że się CN uruchomiło i nawet dało jako tako grać, ale błędy i skopana optymalizacja skutecznie mnie na dłuższy czas odrzuciły od grania. Dnia 6.10.2016 o 12:15, Strielon napisał: Mnie rozczarowało to, że od początku wiedzieliśmy jaki będzie finał Tak to jest jak się robi jakiekolwiek prequele(gry, filmy itp). Dnia 6.10.2016 o 12:15, Strielon napisał: te nudne wojny frakcji na starych lokacjach. Możliwe że gdyby powstał S2 to wojny frakcji zostały by poprawione(jak fani mogli to developer tym bardziej), ale jakoś lokacje z Cienia bardziej mi pod pasowy w CN z jakiegoś powodu. Dnia 6.10.2016 o 12:15, Strielon napisał: Smutne jest również to że nie wykorzystali potencjału Limańska. Tak samo jak Prypeć w Cieniu i Zewie, jak idzie o CN to gdyby ZoH nie został skasowany to Limańsk zyskałby drugie życie(jak całe CN z resztą). Edytowane 9 Października 2016 przez Szperacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Dziwne, ja wylotów nie miałem :l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Stalker Czyste Niebo to moja ulubiona cześć z całej Trylogii Stalkera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Brakowało mi tylko że nie było hełmów ja w Zew Prypeci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi