Mnieciu Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Pierwsze zadania do rozmowy z Powinnością i śledzenia wolności Spoiler Poszukiwanie magazynu broni, zniszczone radio dla Kołduna, polowanie na dziki. Spoiler Pierwsza wskazówka, dziwny blask nad hangarem, Spoiler Zasadzka na wolność, zasadzka na wojsko, ustawić nadajnik Spoiler Zawierzyć intuicji-teleporty, Burery dla zwierzoboja, ucieczka z Kramerem, dziwne ogniki-rozmowa z zjawą Spoiler Grób Czarnego Stalkera, poszukiwania wojskowego-zakończenie Spoiler Narzędzia dla mechanika(kołdun): Spoiler 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted November 9, 2016 Report Share Posted November 9, 2016 O ten poradnik to mi się chyba przyda, mod krótki aż wstyd się przyznać, że nie skończony od paru miesięcy Zostały mi w PDA jakieś 2 głupie zadania zbierackie na sporo elementów i blokują mi fabułę, a latam i latam w kółko po tej lokacji i juz nie wiem gdzie zagladać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnieciu Posted November 9, 2016 Author Report Share Posted November 9, 2016 Jakie zadania to ci podpowiem, bo to jeszcze długo do publikacji reszty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted November 9, 2016 Report Share Posted November 9, 2016 Poczekam, wisi tyle to powisi jeszcze trochę i skruszeje. Jedno to chyba było szukanie 5 kawałków mapy czy czegoś tam (ze 2-3 znalazłem), a drugie to ze 20 części elektrycznych, to już nie wiem ile mam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnieciu Posted November 9, 2016 Author Report Share Posted November 9, 2016 Od kogo zadanie na mapę wziąłeś? Bo ja na nie nie trafiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted November 9, 2016 Report Share Posted November 9, 2016 Nie pamiętam czy to była mapa, czy jakieś notatki się zbierało? Ostatni raz grałem w maju to nie pamietam, jutro mogę odpalić na chwilę to zobaczę dokładniej o co chodziło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnieciu Posted November 9, 2016 Author Report Share Posted November 9, 2016 Nie ma pośpiechu. Teraz mam mniej czasu. Materiałów mam nagranie dwa durszlaki, ale zmontować i wysłać nie mam za bardzo kiedy. Tak dopiero za tydzień może dwa (odejdą z ołowiu żołnierze) dopiero to dogram i potem zabieram się za kroniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szeregowy Killer Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 (edited) Dnia 9.11.2016 o 18:23, tom3kb napisał: Nie pamiętam czy to była mapa, czy jakieś notatki się zbierało? Ostatni raz grałem w maju to nie pamietam, jutro mogę odpalić na chwilę to zobaczę dokładniej o co chodziło. To było przy anomalnym zagajniku w pniaku schowany list od poszukiwacza czy tam przewodnika i stąd ta misja. Pisz poprawnie. cichy Edited November 19, 2016 by cichy brak Polskich liter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 W temacie z którego jest ten post: https://stalkerteam.pl/topic/8410-łącznik/?do=findComment&comment=86888 jest wiele wyjaśnień dotyczących gry w tego moda. Zasady gry po rosyjsku i polsku są identyczne. Na końcu posta jest mapka lokacji z miejscami rozmieszczenia wszystkich znajdziek. Naniosłem na nią polskie nazwy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shay Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 (edited) Ten poradnik bardzo mi się przyda bo niedługo zaczynam grać w to . Edited December 3, 2016 by GenerałTaczenko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts