mkk7 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Kolejny film z cyklu Legendy Polskie, premiera przed chwilą jeszcze ciepła . Polski " Matrix ". 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 O nareszcie Zobaczymy co tam wymyślili tym razem. @edit Niezłe ale od Bazyliszka i i Twardowskiego gorsze no i te naboje ze strzelby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Popcorn i oglądam. Zarąbiste bedzie. @edit naboje ze strzelby jak dla mnie ok. Mało to teraz dziwów. Do sabotu kulkę pakujesz i masz większą siłę rażenia. Króciutkie. Twardowskiego jakoś lepiej się oglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 28 minut temu, Mnieciu napisał: Mało to teraz dziwów. No ale kule karabinowe wylatujące z lufy strzelby albo łuska od strzelby wypadająca z Beryla Dobrze, że nie cuda jak w tych na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Uwielbiam serię Legendy Polskie, nie wiem czy allegro sypie kasą z worka bez dna czy postawili na młodych nieznanych ale udało im się moim zdaniem i trafili w 10tke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Mi się tylko Smok nie podobał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Reżyser się postarał... zobaczymy jak mu pójdzie z ekranizację Wiedźmina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Jak komuś ma się udać Wiedźmin u nas to tylko Bagińskiemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Jak można przypuszczać po końcówce między napisami, następna część powinna chyba wrócić do Twardowskiego. Filmiki robią niezłe, aż chce się oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 @up Z drugiej strony dużo o tym Perunie nawijali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Może nie pamiętasz @tom3kb już ale serial p.t: "Wiedźmin" również miał być hitem (o filmie już nawet nie wspominam). 6 minutowa "Katedra" (choć to klasa sama w sobie) to jednak nie to samo co reżyseria ~90 min. filmu. Jestem cały w trwodze, obym się mylił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 @Anton Gorodecki Ani o serialu, ani o filmie mi nie wspominaj Dla mnie zamiast/oprócz filmu mogli by zrobić animację CGI, uwielbiam intro do wieśka 2 albo ten filmik (chociaż to nie Bagińskiego) ale ogólnie o jakość mi chodzi. Coś w takim stylu bym łyknął chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi