Anatolij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 15 grudnia minęło 5 lat odkąd jestem zarejestrowany na forum. W związku z tym chciałem podziękować za " tolerowanie" mojej osoby,przyznawane punkciki,mianowanie opiekunem,zaufanie.Obiecuję ze dalej sumiennie bede pracował na rzecz forum.Zostaliście moja drugą rodziną. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Jak również nie palić, pić i utrzymywać kontakty pozamałżeńskie Szybko zleciało nie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Oj tak dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Najważniejsze, że jesteś z Nami i chcesz nadal działać Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 @anatol Gratuluję osiągnięć. To właśnie dzięki osobom takim jak Ty tworzymy najlepsze w kraju forum.Czas leci nieubłaganie , mnie na przykład 6 lat upłynęło bardzo szybko a początki pamiętam tak jakby to było wczoraj.Wciąż siedzimy w tym po uszy , widzimy w tym coś czego inni nie widzą i pozostaje tylko pogratulować wytrwałości gdyż było i wielu takich co nie dało rady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 @anatol - Jesteś o 4 miesiące starszy niż ja Tu na Forum - GRATULACJE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Mało jest takich ludzi, co są wytrwali i cenią sobie wspólne zainteresowania. Miło się czyta takie posty. Na dziesiątą rocznicę, też przyznam Ci punkt reputacji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Gratuluję wytrzymania z nami pięciu lat i dzięki za bycie zaistym towarzyszem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Dziękuję za dobre słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 O fajnych sprawach trzeba pisać dobre słowa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi