Banmin Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dzięki za pomoc. Po prostu myślałem, że to będzie działało tak, że jeden addon nadpisze drugiemu pliki i nic nie będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Wersja full przystosowana pod wersję 1.5 r6 https://mega.nz/#!NloQhDaR!yACoSUGsDYYnt1_avrMob94KsCyillIgrlDRtAe0pto Więcej info - http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/coc-wounding-v12-for-weapon-goulash-coc-15r6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 @Junx Krzysiu pięknie dziękuję za info. Ściągnę i sprawdzę czy może polonizacja z poprzedniej wersji będzie pasować. W razie czego trzeba będzie ją dostosować do aktualnej wersji. Gulasz zawsze mi się podobał Dodano: @Junx czy u ciebie również w większości broni źle wyświetla się animacja wymiany magazynka? Tragicznie to wygląda - GG ładuje magazynki obok broni "w powietrze". Dodatkowo chyba jest coś nie tak z FOV HUDów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 @Anton Gorodecki nie pomogę Ci, nie mam dysku twardego więc nawet bez kompa żyję teraz xd Jeśli dasz rade to zrób screeny lub krótki film. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Rozwiązałem problem. Wszystko działa prawidłowo. Wrzuciłem nadgorliwie łatkę 0.21 i to ona powodowała błędy. Trwa dostosowywanie poprzedniej wersji polonizacji do wersji 0.22. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 @Anton Gorodecki super, a doszło coś nowego z broni czy ten sam zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Dwa celowniki, trochę nowej amunicji, handlarze sprzedają rzadko występującą amunicję, przy NPCach można również znaleźć nie "vanilliową" amunicję, zaimplementowano ItemSoup (dodatkowe pliki), dodano kilkanaście rodzajów broni (modyfikacje "vanilliowych"). Powiedziałbym, że to głównie kosmetyka. Nie zauważyłem nowych broni, ale dopiero zacząłem testować polonizację, więc może jeszcze coś znajdę (przy okazji poprawiam niewłaściwe współrzędne ikon celowników i brakujące/źle opisane nazwy amunicji i celowników). Utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że to najlepsza paczka broni do CoCa (pomimo małych błędów w oryginalnym tekście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Godzinę temu, Anton Gorodecki napisał: Utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że to najlepsza paczka broni do CoCa Super, a ja dodam do ów paczki "wincyj ploni" i będzie jeszcze większa paczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciernik Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Czy masz może liste broni tak jak w gulaszu do coc 1.5b r6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 @Ciernik W polonizacji znajduje się plik tekstowy, z którego można odczytać wszystkie nazwy broni znajdujące się w modzie. Chodzi mianowicie o st_items_weapons.xml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciernik Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 dobra juz sprawdzałem w grze i jednak zostane przy stcopie Tylko dlaczego strzelby mają takie małe obrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mujo70 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Hej mam problem.. Zamiast normalnych ikonek z outfit addona, mam jakies kawałki broni. HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 @mujo70 Zmień ustawienia na wyższe np średnie. Rozdziałke też w góre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mujo70 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Rozdziałke mam najwyższą - 1920x1080, a ustawienia maximum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 1 godzinę temu, mujo70 napisał: Zamiast normalnych ikonek z outfit addona, mam jakies kawałki broni Umieściłeś łatkę kompatybilności dla Outfit Addon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mujo70 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Najpierw umieściłem łatkę z 0.2, potem po zainstalowaniu 0.21 to tez do tej wersji 0.21 a na koncu po spolszczeniu wrzucilem ta z spolszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 @mujo70 zainstaluj w ten sposób: CoC 1.4.22 PL Outfit Addon 1.4.5 PL (ewentualnie 1.4.7) Weapon Gulash v.02 Patch Weapon Gulash v.02 Łatka Outfit Addon z folderu Weapon Gulash v.021 patch Łatka z polonizacji Weapon Gulash dla Outfit Addon 1.4.5. PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi