LisU Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam podczas pobierania z linku modu ogse po np 30 minutach pobierania ukazuje się taki błąd (patrz niżej) , a raz miałem nawet sytuacje że zabrakło mi 20 mb do pobrania w 100% moda czy ktoś może mi go uploadować bo mnie zaraz szlag trafi.I nie nie mam jakiś problemów z internetem nie mieszkam na wsi xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieaktywny Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Proponuję Wyłączenie Antywirusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 @LisU miałem to samo. Do pobrania OGSE trzeba cierpliwości. Jak Ci przerwał pobieranie, nieważne z jakiego powodu, zaczynaj od nowa. Do skutku. Jest moment, że zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 @DaarMoo Pobierałem ogse z 4 razy i może nie było by tak źle gdyby nie to że powoli się pobiera. W taki oto łatwy sposób można się zniechęcić do modyfikacji. No trudno spróbuje bez antywirusa i zobaczymy _____________________________________________________________________________________________________________________ No nic wyłączenie antywirusa nic nie dało. @DaarMoo Zastosuje się do twoich rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ostatnio też miałem problem z pobraniem jednego moda. Na innej przeglądarce poszło za pierwszym razem, może to był przypadek ale nie zaszkodzi spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Niestety zmiana przeglądarki na firefoxa nic nie zmieniła zabrakło 152 bajtów do pobrania xd jprld. Prosił bym o torrenta jeżeli ktoś ma bo modyfikacja wygląda świetnie ale chyba nie będzie mi dane zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 @LisU ja za pierwszym razem pobierałem od @Gatzek-a. Teraz widzę, że to niemożliwe. Zostaje Yandex. Z niego najlepiej pobierać po dwa pliki. Jak ściągasz całość, często dochodzi do błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 @DaarMoo pobierałeś wszystkie pliki oddzielnie czy po kolei 2 pliki po pobraniu kolejne 2 pliki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Duże pliki pobierałem po dwa. Bezpieczniej. Małe - wszystkie naraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) A więc jeżeli ktoś by miał podobny problem proszę zrobić dokładnie to co jest napisanie kolejność jest ważna inaczej nie pobierze wam się gra : UWAGA MOD POBRANY BYŁ NA PRZEGLĄDARCE FIREFOX 1.Pobieramy 3 pliki bin 1 , bin 2 ,bin 3 2.Pobieramy plik bin 4 3.Później pobieramy plik bin 5 4.Następnie pobieramy resztę plików razem Każdy plik pobieramy osobno jeśli wykonujemy czynność nr 1 nie robimy czynności nr 2 Dwa ostatnie biny powinny wyglądać tak reszta powinna być w winrarze Zostawiamy plik archive wchodzimy tylko w folder i przenosimy zawarte w nim pliki do jakiegoś innego folderu a później wrzucamy te 2 biny oraz resztę plików i instalujemy. Prosiłbym administracje lub moderatorów o podpięcie informacji obok linku do pobrania Edytowane 23 Stycznia 2017 przez LisU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi