metek58 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Czy administracja wprowadziła konieczność akceptacji zasad działania forum poprzez podpisanie zgody na podane po angielsku warunki? Jeśli to fakt i jest tego wymóg, to proszę podanie tejże formułki po polsku. Pytam, bo taki komunikat godzinę temu miałem. Nie wyraziłem zgody, jednak teraz mogłem się zalogować. Jestem uczulony na wszelkie podpisywanie czegoś, nie wiedząc do końca, o co faktycznie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Administracja z tego co wiem nie wprowadzała takiego wymogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 To warto to sprawdzić, czy to nie jest jakaś ingerencja "parszywych łap", które doznały jakichś "krzywd" (wywalenie itp.) ze strony naszego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Nic mi nie wiadomo na temat zmian użytkowania, na chwile obecną nie należy się na nic zgadzać. Jeszcze @portals może się wypowie na temat ewentualnej aktualizacji przez suport forum. Mnie nic się nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Takie coś się pojawiło Ci się: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi