zonezi Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mógłbyś polecić jakąś pastę plus ewentualnie dobrą taśmę (nie musi być na allegro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Super Thermal Grease ZM-STG2 http://www.skapiec.pl/site/cat/3018/comp/664450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Mógłbyś polecić jakąś pastę plus ewentualnie dobrą taśmę (nie musi być na allegro). Musisz wiedzieć ,że ryzykujesz zakup materiałów do uszkodzonej karty... Past jest bardzo dużo,i różnej jakości nie wiem ile kasy możesz zapłacić za takie materiały..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Problemem może być uszkodzona pamięć na karcie, jeśli powstały martwe sektory i gra ja wykorzystuje to pojawiają się problemy. Ja mam HD4850 z którego od temperatury odklejały się nalepki i ma około 100 C pod obciążenie i nic się nie dzieje ale niestety z kartami NVIDI jest inaczej.Jak będziesz miał artefakty zrób screena bo z ich wyglądu można się dowiedzieć co powoduje problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonezi Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Screen z gry Two Worlds 2 (jakby ktoś nie wiedział to jest główne menu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jeżeli masz takie obrazki na porządku dziennym i bez obciążenia to szukaj nowej karty niestety. Jeżeli jednak w necie karta działa i w pracy z programami również to jest możliwość ,że to wada chłodzenia. Grafiki 3D powodują obciążenie GPU. Wówczas brak chłodzenia przełoży się na wzrost temperatury GPU i pamięci grafiki. Skutek spadek wydajności, oraz artefakty w obrazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jeżeli masz takie obrazki na porządku dziennym i bez obciążenia to szukaj nowej karty niestety. Jeżeli jednak w necie karta działa i w pracy z programami również to jest możliwość ,że to wada chłodzenia. Grafiki 3D powodują obciążenie GPU. Wówczas brak chłodzenia przełoży się na wzrost temperatury GPU i pamięci grafiki. Skutek spadek wydajności, oraz artefakty w obrazie. Nie nie nie to pirat i w tym jest problem ! Kolega kupił i nie miał problemu a ja pobrałem i mam Arty bez powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 To nie wygląda na coś spowodowanego błędem pliku ..NO DVD.. lub piratem.Widać przesunięte wektory geometryczne i to raczej nic dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonezi Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Mam win xp, a więc tylko DirectX 9. Tutaj udało mi się uchwycić ładną plamkę podczas benchmarku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 ooo nie widziałem takiego czegoś jeszcze Hym chyba wiem zobacz czy ci kondensatory nie po wyciekały na Płycie głównej lub zapuchły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi