Jump to content

Pliki sound

Recommended Posts

Nie robię zadań ponieważ nie ma póki co spolszczenia, nie mam również rosyjskich znaków, także nawet translator nie pomoże. Napotkałem kolejnego już buga w nowej Prypeci gdy chcę przejść z niej do jakiejś innej lokacji przy ładowaniu wyskakuję błąd:

FATAL ERROR
[error]Expression    : ovi->channels==1
[error]Function      : CSoundRender_Source::LoadWave
[error]File          : E:\stalker\patch_1_0004\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp
[error]Line          : 71
[error]Description   : Invalid source num channels:
[error]Arguments     : d:\games\gsc world publishing\s.t.a.l.k.e.r. - cień czarnobyla\gamedata\sounds\ambient\battle_1.ogg
Wszystko było by wporządku, skopiowałem pliczek do sounds/ambient myśląc że poprostu się nie skopiował ale lokacja znów nie chce odpalić i wywala bugiem... Tym samym! oznacza to że wciąż jest coś z tym pliczkiem czy może wyrzuciło mnie bez podania przyczyny i w logu widnieje ten poprzedni bug?

• 1 month later...

Po wielu próbach udało mi się nakłonić tego moda do współpracy. Mianowicie brakowało mi kilkunastu plików w: *\gamedata\config\text\rus których nie było nawet w patchach i fixach. Uzupełniłem braki z paru innych modów, ale tylko czekać, aż wszystko się posypie. Czy tylko ja miałem takie braki? Czy ktoś, komu mod dobrze działa, mógłby podzielić się całym katalogiem: *\gamedata\config\text ? To zaledwie kilka MB, a wolałbym mieć dobre pliki... Chętnym z góry dziękuję.