MacTavish Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Nie robię zadań ponieważ nie ma póki co spolszczenia, nie mam również rosyjskich znaków, także nawet translator nie pomoże. Napotkałem kolejnego już buga w nowej Prypeci gdy chcę przejść z niej do jakiejś innej lokacji przy ładowaniu wyskakuję błąd: FATAL ERROR [error]Expression : ovi->channels==1 [error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp [error]Line : 71 [error]Description : Invalid source num channels: [error]Arguments : d:\games\gsc world publishing\s.t.a.l.k.e.r. - cień czarnobyla\gamedata\sounds\ambient\battle_1.ogg Wszystko było by wporządku, skopiowałem pliczek do sounds/ambient myśląc że poprostu się nie skopiował ale lokacja znów nie chce odpalić i wywala bugiem... Tym samym! oznacza to że wciąż jest coś z tym pliczkiem czy może wyrzuciło mnie bez podania przyczyny i w logu widnieje ten poprzedni bug? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Miałem taki problem w Tajnych Ścieżkach.Poradziłem sobie tak. Wywaliłem problematyczny plik z folderu.Skopiowałem inny plik o rozszerzeniu ogg i nadałem mu nazwę poprzedniego pliku , w twoim przypadku battle_1.ogg U mnie pomogło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacTavish Posted February 1, 2011 Author Report Share Posted February 1, 2011 @kobal: działa! lokacja do której dotarłem to podstawowa Prypeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 @ MacTavish Spróbuj paczki fixów, które pobrałem ze strony twórców moda - tam na pewno był wspomniany błąd pliku "batlle_1.ogg" Link podałem w pierwszym poście (tym ze wszystkimi linkami do pobrania moda), ale tu podam go jeszcze raz: http://www.megaupload.com/?d=8P5DPKCU Spróbuj, może to "wyleczy" LWR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
test012 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Po wielu próbach udało mi się nakłonić tego moda do współpracy. Mianowicie brakowało mi kilkunastu plików w: *\gamedata\config\text\rus których nie było nawet w patchach i fixach. Uzupełniłem braki z paru innych modów, ale tylko czekać, aż wszystko się posypie. Czy tylko ja miałem takie braki? Czy ktoś, komu mod dobrze działa, mógłby podzielić się całym katalogiem: *\gamedata\config\text ? To zaledwie kilka MB, a wolałbym mieć dobre pliki... Chętnym z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts